Read timed out hatası

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar nezaman bir swye girem bir yazı yazınca veya bir blok kırınca read time out hatasını alıyorum işte şunu :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve bugun read time out yerine bu hatayı aldım
mc.survivalmc.net e girerken oluyor 1 dk fln sonra lütfen yardım edin!

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ping tavan yaptı herhalde
Speedtest.net e gir orada testi baslatcan bakalim sonuçlar nasıl çıkacak yazarsın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Internet ttnet dimi

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2. Sorunun çözümü belli. Denetim Masası --> Java Control Panel --> Java --> View(Java Runtime Environment Settings) --> <Enabled kısmı işaretli olan Java sürümünün Runtime Parameters boşluğuna çift tıkla ve yandaki kodu yaz.> : "-Xincgc -Xmx2048M"(Tırnak hariç.) --> Save yada Apply --> Yeniden Başlat. Yeniden Başlattıktan sonra Minecraft Launcher --> Edit Profile --> JVM Arguments <seçeneği etkinleştir ve yazı bölümüne yandaki kodu yaz>: "-Xmx2G"(Tırnak hariç.) --> Save Profile.

2. Sorunun çözümünde Java'nın ve Minecraft'ın kullanacağı RAM'i artırdım 2 GB'a. Böylece daha hızlı çalışır. Yalnız yukarıdakilerin sırası aynı olsun. Farklı şekilde yaparsan,(bazılarını yapmazsan misal.) kritik hatalar meydana gelebilir.

1. Sorun çözümü: O sorun pingle alakalı. Başka serverlere gir biraz takıl sonra tekrar dene.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
al test
[DOUBLEPOST=1385446767,1385446734][/DOUBLEPOST]ping gözükmemiş ping 25 idi[DOUBLEPOST=1385446945][/DOUBLEPOST]
2. Sorunun çözümü belli. Denetim Masası --> Java Control Panel --> Java --> View(Java Runtime Environment Settings) --> <Enabled kısmı işaretli olan Java sürümünün Runtime Parameters boşluğuna çift tıkla ve yandaki kodu yaz.> : "-Xincgc -Xmx2048M"(Tırnak hariç.) --> Save yada Apply --> Yeniden Başlat. Yeniden Başlattıktan sonra Minecraft Launcher --> Edit Profile --> JVM Arguments <seçeneği etkinleştir ve yazı bölümüne yandaki kodu yaz>: "-Xmx2G"(Tırnak hariç.) --> Save Profile.

2. Sorunun çözümünde Java'nın ve Minecraft'ın kullanacağı RAM'i artırdım 2 GB'a. Böylece daha hızlı çalışır. Yalnız yukarıdakilerin sırası aynı olsun. Farklı şekilde yaparsan,(bazılarını yapmazsan misal.) kritik hatalar meydana gelebilir.

1. Sorun çözümü: O sorun pingle alakalı. Başka serverlere gir biraz takıl sonra tekrar dene.
şey anladımda bende edit profil yok crackım yani şöyle benimki:
[DOUBLEPOST=1385447539][/DOUBLEPOST]

neyse neyse girdim sağol

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
O tarihten once kalmış bir launcher

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yanliz o launcher 1.5.2 den sonraki versiyonları calistirmiyor diyr biliyorum