smt287
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yorumunuz için teşekkür eder ve isteğinizin daha çabuk yerine getirilmesi için oyunumuzdaki istek öneri noktasına isteğinizi belirtmenizi öneririz.marketi deiştirin lütfen 1Gel1
Yorumunuz için teşekkür eder ve isteğinizin daha çabuk yerine getirilmesi için oyunumuzdaki istek öneri noktasına isteğinizi belirtmenizi öneririz.marketi deiştirin lütfen 1Gel1
Ellerinize Sağlık Çok Güzel Bir Sunucu[capuche2412]
Çok Güzel bir server Hiç sıkılmıyorum..
Nick : ARC
Çok güzel bir server buildler felan uğraşılmış kendimde oynuyorum nickim: iTrollR3kt
çok güzel server çok beğendim nick perake
Çok güzel server
Nick: Dizzy
Nick : AlperCA
Nick : autodead
Şuana kadar öyle bir sıkıntı oldugunu görmedik ancak internetinizle ilgili olabilir diye düşünüyorum.Server ı beğendim ama ara sıra lapis de bazı sıkıntılar oluyor. Mesela kazdığım halde bazen düşmüyor . Düşmeyenlerin arasında sıkışıp kalıyorum.
Sagolun.Basirilar Kardeşim
Bazı sorunlardan dolayı sunucu 1 günlük geriye alındı.Server ile ilgili bi sıkıntım var. 2-3 gün önce server a girip yüksek miktarda eşya almıştım , büyülemiştim , ve iyi miktarda para kasmıştım. Haliylende seviyemde yüksekti. Bugün server a girdiğimde aldığım eşyalar , kastığım para ve seviye 2-3 gün önceki gibi değildi. İlgilenirseniz sevinirim.