RealNW - RealCraft Rezilliği.

UstaAhmetCengiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben MineTurkNW Sunucu sahibi UstaAhmetCengiz. RealNW isimli Minecraft sunucusu bizim mimarilerimizi "çalmıştır" yaklaşık 3 önce mimarilerimiz yapıldı. Daha bir kaç gün önce factions sunucuları açıldı Spawn haritamızı kopyalayıp düzenlemişler. Sunucu sahibini skypeden eklediğimde ne kadar kalitesiz ve ilgisiz bi sunucu olduğunu gördüm. Harilarımızı geçiyorum konuşmasına bakar mısınız?

Mimarilerimizi çaldığı yetmiyor gibi bir de üste çıkmaya çalışıyor. PlanetCraft'tan indirmiş :D Daha sitenin adını doğru düzgün söyleyemiyorsun. Haritayı indirdiği adresi istiyorum engel atıyor?

her şey ortada RealNW - RealCraft kesinlikle acemi ve başarısız bir sunucudur.

Oyna.MineTurkNW.net (Sahibi) Saygılarımla..

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına şunu planetcraftta bulun ya cidden yazık uslublu bi şekilde cevap verse amenna ama işte yazık :huh:

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Kendisinin beni skyblock küfür edip banladığını kanıtladığımda lobidende banlamış. Ey küçük yaştaki RCTR sahibi, lobide bir admine yetki vereceğini sanmam. Adminlerin bu forumu takip edip de kanıtı görünce banlıyorlar ?
@can258

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Tüm kanıtlara itiraz etti, buna da eder. "REKLAM" kanıtlarını attık, itiraz etti. Sanki bu insanlar hayrına sunucusunun reklamını yapıyor.

GorkemFx

>Play.minetix.com<
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bu Nedir a:sdas Sana az sövmuş bana sövdu resimleri atsam :D

Zaten gunluk serverini cökertiyorum D:

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
BEYLER AMAN TANRIM Serverimi Çökertiyor :)
ÇÖKERTMİŞ MİŞ :) Hahaha Kiyamam
REALNETWORK'u çökertim artik bir ünlüyüm popülerligim artik ben hackerim
Gözünüzün Korkmasi Harika bir şey :)