Realturk.batihost.com 1.7.x/1.8.x Timber/Team/İpeksi/Sanal market/Mail sistemi/Açılış 14:00

furkan141

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ip : Realturk.batihost.com
Sürüm: 1.7.x/1.8.x
Ram miktarı : 1 GB ( 3 Gb olacak )
Kapasite: Sınırsızdır.
Sunucu türü: Survival
Evet arkadaşlar serverimizde şu an herşeyi bitirdik.Serverimiz bugüne kadarda günceldi ama şuanda herşeyi hazır ve en güzel şekilde size sunuyoruz.03.06.2016 tarihinde saat 20:00 da eğer bir aksilik çıkmazsa serverin gerçek açılışını yapacağız.03.06.2016 tarihinde yeni ormanımıza geçecek ve herkes toplu bir şekilde güçlenmek için macera arayışına girişecektir.Saat 20:00 a kadar eski orman kullanılacaktır.8 den sonra gerçek survival keyfini yaşayabilirsiniz.Sakın açılışı kaçırmayın.

:çerçeve:Timber Mod
:çerçeve:Team Plugini
:çerçeve:Açık Artırma
:çerçeve:Sanal Market
:çerçeve:XP Saklama
Köylü takas
Mail ile mail atabilme ve mail okuyabilme
İpeksi ile spawner kırabilme
:çerçeve:Ve Daha Fazlası [RealTURK]

++Claimde PVP Kapatılaktır
++Minigames Eklenecektir
++Ram 2 Kat Artırılacaktır
++Oyuncu Market Portalı Eklenecektir
++Sizi Eğlendirmek İçin birçok Şey Eklenecektir
++ Rütbe eklenebilir ( Süreye veya kill'e göre )​

SPAWN
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Istek
Market
Koylu Ticaret
Orman

Arena

Son düzenleme:

furkan141

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gün geçtikce build denemeleri yapıp daha güzel hale getireceğiz serveri sadece reklamla olmayacak merak etmeyin.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Serverin sistemleri hakkında daha çok bilgi vermelisiniz. Ve 1 GB RAM + sınırsız slot nedir? Yalan söylemeye gerek yok.

furkan141

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 1 gb ram var doğru ve server batihost bu durumdan dolayı herkes gelebilir sınır yok tabii ki 1 gb ram ile serverin kaldıracağı bi kapasite var

Bu arada umut kardeş şimdi aceleye geldi o yüzden dediğinde haklısın peki ben reklam yapmiyim mi ? ben şimdi yeni warplar spawnlar yapıyorum bu kurucunun verdiği para ne olacak 3 5 kişi için mi bu arkadaş bu kadar para veriyor.Biz hergün daha güzel hale çekeceğiz ve serverde sistemi oturacağız reklam yapamazsak büyüyemeyiz ve para ve emekler boşa gider.Yinede haksızsın demiyorum fikrimi belirttim.

furkan141

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu anda yeni spawn ve orman yapıyoruz ve bu sefer kolaya kaçmıyoruz.Spawnı kendim kontrol ediyorum yapılışını ve şu an iyi gidiyor.Ormandada basitliği bıraktık ve daha güzel bir giriş hazırlıyoruz şu an serverde.Yeni warplar bittiğinde reklama ekleyeceğim.

Realturk yeni spawnı yeni ormanı ve yeni parkuru ile tekrar karşınızda.Saatler süren emeğimizin ardından yeniden çalışarak daha iyi warplar ile karşınızdayız.Serverimiz sizler için daha iyi hale getirildi.Yeni bir başlangıç için herkesi bekleriz.

furkan141

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar gördüğünüz gibi buildler bitti.Warplar hakkında görüşlerinizi merak ediyorum sizce nasıl oldu ? Yarın açılışa gelmeyide unutmayın.
Yeni ormana geçilmiştir.Herkes sıfırdan başlıyor.

Arkadaşlar bugün 2 de açılış vardı ama serverde whitelist açmışlar benim haberim yoktu bu yüzden herkesden özür diliyorum.Açılı saat 20:00 yani saat 8 e aldık hepinizi bekleriz 03.06.2016 20:00 eventler çekilişler.

Chriminal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Rami Düşük Ve hemen Sv Çöküyor Duzgun oynamiyorum ve warp ormanda aşaği inerken bi yere düşğünde ölüyorsun biraz özen gösterin