Realy Survival 1.7.x 1.8.x Jobs ! Köylü Ticaret Sanal Market mc.realysurvival.org

CqSalcaliEkmek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kod Şekli :

•*•* MERHABA ARAMIZA HOŞ GELDİN •*•*

IP : mc.realysurvival.org
KAPASİTE : 42 Kişilik / 6 Gb Ram Bulunmaktadır !

:İnternet Sayfamız Çok
Yakında Sizlerle !
:
ts.realysurvival.org Her Zaman Bekliyoruz !
:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sayfamızdan Duyuruları Alabilirsiniz !

: galatasaray5245 , mertcan.sengun.31 , cococaca_LC Skype Adreslerimizle iletişime Geçebilirsiniz !

SÜRÜM : 1.7.X / 1.8.X Girilebilme !

Sunucumuz Pazar Günü 18:00'da Online Olacakdır Ayrıntılı Bilgi Için Teamspeak3 -->ts.realysurvival.org

•*Sunucumuzda bulunan genel özellikler şu şekildedir •*

Sanal Market Bulunmakdadir, -/market !
Meslek plugini vardır -/jobs !
Köylü ticaret vardır !
Timber Mod vardır !
-/sell hand komudu mevcuttur !
Rütbe plugini mevcuttur /ranks !
İpeksi Spawner Mevcuttur !
Tüm Dünyada WS Açıktır PVP - PVE heryerde açıktır !
Özel -/kit ve -/Warp Menüsü Mevcuttur !
4 Çeşit Vip Vardır Bunlar " VİP , LEGEND , HERO , REALY " Şeklindedir !
6 GB Ram İle Serverimizde Sıfır Lag İle Sizlere Hizmet Vermekteyiz.
Toplamda 42 Slot'umuz Bulunmaktadır.
Yetkililer Olarak Yönetici , Rehber Ve Reklamcı Bulunmaktadır.

>>> NEDEN BİZ <<<

Çünkü Biz Her Yönden Sağladığımız Hizmet İle , Asla Kapanmama Kesinliği ile , Özel Pluginlerden Anlayan Ekibimizle , Her Zaman Aktif Tasarımcılarımızla , 7/24 Online TeamSpeak3 Adresimizle , Özenle Seçilmiş Rehber Adaylarımızla Sizlere Hizmet Vermekteyiz. Sadece Siz , Sizler Eksiksiniz. İŞTE BU YÜZDEN BİZ.

<◣│◢> OYUNA GİRDİĞİNİZ ZAMAN <◣│◢>

<◣│◢> SPAWNDAN GÖRÜNTÜLER <◣│◢>

<◣│◢> BALIKÇI BÖLÜMÜMÜZ <◣│◢>

<◣│◢> MOB ARENA BÖLÜMÜMÜZ <◣│◢>

<◣│◢> SPAWN'IN YUKARIDAN GÖRÜNTÜLER <◣│◢>

★★☆ SİZLERİ SERVERİMİZE BEKLİYORUZ ★★☆
IP : mc.realysurvival.org
TS : TS.realysurvival.org
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Build kotü katılıyorum birde 2 ve 3 fotoda adamın elindeki asamı hac işareti olmuş duzeltin onu ?

Birde bende boyle reklam vermek istiyorum nasil yapacam ?

CqSalcaliEkmek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Build kötü geliştirilmeli.
Fikriniz İçin Teşekkür Ederim Dikkate Alacağım.

Diğer survival sunuculardan bir farkını göremedim -.-
Diger Sunuculardan Bi Farkını Göremedigin Dogrudur Şuanda Bu serverla idare Edecegiz. 2. Serverimzda Rütbe Sistemi Açık Arttırma Ve Daha birçok Şeyler Gelecek Takipde Kalın.

Build kotü katılıyorum birde 2 ve 3 fotoda adamın elindeki asamı hac işareti olmuş duzeltin onu ?

Birde bende boyle reklam vermek istiyorum nasil yapacam ?
Yok o adamı dalgasına yapdık ya :) Hac İşaretini Kaldırdım. Reklam Vermek İçin En Altta Reklam Ve Sponsorluuk Yazar Forumun En Altında Onu İnceleyebilirsin.

Diğer survival sunuculardan bir farkını göremedim -.-
Servera Başka Ne Gibi Şeylerin Gelmesi Güzel Olur ? Birazda Sizden Fikir Alalım.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikriniz İçin Teşekkür Ederim Dikkate Alacağım.

Diger Sunuculardan Bi Farkını Göremedigin Dogrudur Şuanda Bu serverla idare Edecegiz. 2. Serverimzda Rütbe Sistemi Açık Arttırma Ve Daha birçok Şeyler Gelecek Takipde Kalın.

Yok o adamı dalgasına yapdık ya :) Hac İşaretini Kaldırdım. Reklam Vermek İçin En Altta Reklam Ve Sponsorluuk Yazar Forumun En Altında Onu İnceleyebilirsin.

Servera Başka Ne Gibi Şeylerin Gelmesi Güzel Olur ? Birazda Sizden Fikir Alalım.
Değişik fikirler. Daha çok RPG tarzı şeyler olursa daha iyi olur. Takas sistemi pazar sistemi ev satın alma sistemi, okul vb daha birçok şey var. Fikri sizin bulmanız gerek, benim değil. Ben fikri söyledikden sonra bir anlamı kalmaz. Başarılar diliyorum :)

CqSalcaliEkmek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ev satın alma survivala göre degil bence. Pazar sistemine gelirsek GlobalMarket sistemimiz var /market komudu ile sanal market kurup diger oyuncularla alışveriş yapabiliyiorsunuz. RPGyide düşünürüm