Red Dead Redemption 2 Mobile

Astor

Titanik
.
Mesajlar
97
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
176
Puanları
490
Ruh hali


Screenshot_35.png


Red Dead Redemption 2 Mobile
Selam dostlarım, bugün Red Dead Redemption 2 adlı oyunun mobil versiyonunun tanıtımını yapacağım, iyi okumalar dilerim.

Red Dead Redemption
Rockstar San Diego'nun ve Rockstar North'un yaptığı, Rockstar Games tarafından, 18 Mayıs 2019 tarihinde yayımlanan bir oyundur. Oyun, grafikleriyle kitleye ilgi çektirmiş ve böylece büyük bir kitleye ulaşmıştır. Oyun eski tarz hava katmakta ve insanların ilgisini çekmektedir. Buna örnek olarak kovboyları gösterebiliriz. At üstünde yol sürerler ve kendilerine özel silahlarıyla bir kovboy vuruşları yaparlar. Oyun boş bir araziden; ancak birçok güzellikten oluşuyor. Buna oyunun grafiklerini örnek verebiliriz. Grafikler animasyonları andırırmışçasına güzeller. Bir insan yüzünü, bir canlıyı veya daha farklı her şeyi... Bu kadar benzetebilirler. Oyun ilk serisinde insanlardan çok ilgi duymuş. Ee... Bu kadar grafikleri güzel bir oyuna kim kötü der ki ? Ih.. Saçma ya. Ben de olsam ben de severdim. Ah, her neyse. Sadede gelelim... Oyun ilk serisinde ilgi duyduğu için ikinci oyunu karşınızda!

Red Dead Redemption 2
Biraz da bundan bahsedelim ha ? Bu inanılmaz... İkinci oyununu gören, adamı "Efsane be!" dedirtiyor. İlk oyunu yaptıktan sonra hırslarına karşın "Bunu yapacağız!" demişçesine bir duyguyla bu ikinci oyunu karşımıza çıkartmışlar. Oyun tek kelimeyle "Harika!"... Tamam tamam, başlıyorum. Oyun, Ekim'in 26'sında ve 2018 yılında çıkmış ve kullanıcıların bir hayli ilgisini çekmiştir. Bu, Rockstar Studios'un yaptığı ve Rockstar Games'in yayınladığı Red Dead Redemption'un ikinci oyunu, muhteşem bir grafiğe sahip. Oyunun grafiği, ilk oyundan daha şaşırtıcı ilgiye sahip. Çünkü çok gerçekçi bir oyun. Bu gerçekçiliği oyuncuları tatmin etmekte... Bu oyunun gelecek karakterleri Arthur Morgan, Dutch Van Der Linde, Sadie Adler, John Marston, Abigail Marston, Bill Williamson, Charles Smith, Micah Bell, Hosea Matthews, Uncle, Javier Escuella ve Jack Marston olacaktır. Oyun inanılmaz derecede güzel! Eh... Şaşırmadık. GTA oyununu tasarlayan Rockstar şirketinden de bu beklenirdi. İyi iş çıkardın Rockstar!

Red Dead Redemption 2 Mobile
Red Dead Redemption 2'yi bilgisayarınıza indiremediniz, ya da bilgisayarınız yoktu. O zaman Red Dead Redemption 2'nin mobil versiyonunu benim yolumla indirebilirsiniz. Ben kendi bilgisayarım üzerinden indirimi göstereceğim; fakat siz mobil iletişim araçlarınızla bunu uygulayabilirsiniz.

I. İlk olarak Google Play Store uygulamasını açıyoruz.
Screenshot_36.png

II. Ardından arama kısmına "RDR2: Companion" yazıyor ve "RDR2: Companion" adlı oyuna tıklıyoruz.
Screenshot_37.png

III. Son olaraksa "Yükle" düğmesine basıyoruz.
Screenshot_38.png

Böylelikle oyunumuz inmiş oluyor ve büyük bir zevkle eğlenmiş oluyoruz... Red Dead Redemption 2'nin mobil versiyonunun nasıl indirileceğini öğrettik, şimdi de oyun hakkında konuşalım. Oyunun iki tane güncellemesi mevcut. Bunlar ise:

- Pilin iyi bir şekile getirilmesi,

- Oluşan bütün sorunların ve getirilmelerin iyi hale gelmesidir.

Bu güncellemelerin yapıldığı tarih de 2018 Kasım ayının 27'sidir. Ayrıca bu oyunu indiren insanlar milyonlara kadar ulaşmakta, hatta milyonları geçmektedir. Siz de bu oyunu oynayabilirsiniz; ancak şunu bilmelisiniz ki bu oyunda şu içerikler mevcut: Çok fazla kavga, soyunmuş insanlar, kötü kullanılan sözler, haksız bir şekilde para kazandıran oyun uygulaması... Kullanılan sürüm 1.1.1'dir ve oyunu Rockstar oyunları yayınlamıştır.

Son

Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim.

Screenshot_39.png

 


Son düzenleme:

ToprakM

KEK
Emektar Üye
Mesajlar
440
En iyi cevaplar
49
Beğeniler
661
Puanları
2,375
Ruh hali
Bu bir oyun değil, uygulama farkındaysan. Adından da anlaşılabileceği üzere Xbox One veya PlayStation 4 üzerinden oynayanlar için bir kılavuz uygulaması.
 

Üst