[Red Kit] | #1 | İlk Çalışmam Umarım Beğenirsiniz. | Grafik Tablet | [Yapımcı: NoPermission]

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Böle çizim tasarlama gibi işleri seviyosan Blender 3D' yi öğrenmeni tavsiye ederim kim bilir belki çok güzel bi tasarim yaparsin ve birisi bunu oyununda kullanmak için sana para öder :/

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böle çizim tasarlama gibi işleri seviyosan Blender 3D' yi öğrenmeni tavsiye ederim kim bilir belki çok güzel bi tasarim yaparsin ve birisi bunu oyununda kullanmak için sana para öder :/
Aslında düşünüyorum. Ama Blender gibi yüksek işlere girmeye üşeniyorum aynı çizmimi boyamak gibi :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Red Kit" duyunca bir an script zannettim :(. Ayrı yazmışsın ya, o bozdu işte :D. Neyse güzel olmuş tebrik ederim :). (Redkit çocukluğumun kahramanıdır be... Duygulandırdın beni :(...)

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Red Kit" duyunca bir an script zannettim :(. Ayrı yazmışsın ya, o bozdu işte :D. Neyse güzel olmuş tebrik ederim :). (Redkit çocukluğumun kahramanıdır be... Duygulandırdın beni :(...)
Bu ne ki? Yakında size "Bip bip" diyen kahramanı çizicem :(
:D çok basit blender 3d az bişi ingilizcen olsun birde güzel bir işlemcin rahatlikla kullanirsin
İngilizcem %89 oranında var fakat üşeniyorum işte :p