Red stone iyi bilen birisi içeri pls...

İmkansız mı?

• Çok kolay! Ustayı gör şimdi.

Kullanılan: 8 42.1%
  • Kolay sayılır.

Kullanılan: 1 5.3%
  • Düşündürücü...

Kullanılan: 3 15.8%
  • İmkansız! Sen boş ver şunu.

Kullanılan: 4 21.1%
  • Eğer 10 satırlık komudu kabul edersen tamam.

Kullanılan: 3 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    19

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Fakat give ile map aldığımız anda, clear komutu mapı silecektir.[DOUBLEPOST=1434398396,1434397861][/DOUBLEPOST]Bir de aklıma başka bir fikir geldi. Belli bir alanda olan aynı tür bütün blokları silebilir miyiz? Oyuncunun eline işte obsidyen vereceksin, yere koyunca obsidyen silinecek ve komut yerine gelecek.
/testforblock ile yapılabilir ama daha önce hiç kullanmadan testforblock'u

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu 1.8 sürümüne uyumludur ve biraz karmaşık anlatmış olabilirim fakat zaten yorumlara bakılıcak olursa bulmuşsun cevabını ama ben yinede yazayım. Elinde herhangi isimli bir harita olduğunu kontrol edersin. Sonra sinyal vererek setblock ile herhangi bir clock ve comparator'e bağlı bir komut bloğu koydur. (tabikide içerisinde kod olan bir komut bloğu koyman gerek bunun için : /setblock x y z command_block 0 replace {Command:clear @a filled_map} bu kodu yaz yeter). Sonra comparator bağlı olan yere eğer bir harita silinirse 5 block herhangi bir yöne ışınlayan bir komut bloğu bağla (komut : execute @a - - - tp -? - -?) bu kadar.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu 1.8 sürümüne uyumludur ve biraz karmaşık anlatmış olabilirim fakat zaten yorumlara bakılıcak olursa bulmuşsun cevabını ama ben yinede yazayım. Elinde herhangi isimli bir harita olduğunu kontrol edersin. Sonra sinyal vererek setblock ile herhangi bir clock ve comparator'e bağlı bir komut bloğu koydur. (tabikide içerisinde kod olan bir komut bloğu koyman gerek bunun için : /setblock x y z command_block 0 replace {Command:clear @a filled_map} bu kodu yaz yeter). Sonra comparator bağlı olan yere eğer bir harita silinirse 5 block herhangi bir yöne ışınlayan bir komut bloğu bağla (komut : execute @a - - - tp -? - -?) bu kadar.
Evet olabilir ama benim istediğim biraz daha farklı. Yani mapta özellikleri olacak. slot 1 deki iteme tıklayınca 5 adım ileri, 2 dekine tıklayınca bir canavar spawnlama gibi. Ayrıca üstteki yorumda gördün mü bilmem ama sana bir sorum olacak. Belli bir alandaki bütün blokları yok etmein yolu var mıdır. Ya da dünyadaki. Aklıma bir fikir geldi de.[DOUBLEPOST=1434401179,1434401018][/DOUBLEPOST]Gerek kalmadı buldum. Yine de hepinize teşekkürler.

S

Switcher

Ziyaretçi
Basite kaçtı ama ;

1.Kod :
Kod:
/testfor @p {Inventory:[{id:"filled_map"}]}
tp @p -5 - -
clear @p filled_map

Çalışmazsa ;
2.Kod:
Kod:
/testfor @p {Inventory:[{id:"filled_map"}]}
tp @p -5 - -
clear @p [type=filled_map]

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden olmasın?Sana şunu diyeceğim ki verdiğim sistemde harita aktivasyonu yapmana gerek yok herhangi bir item kullanabilirsiniz :).
Öncelikle oyuncu için senin belirlediğin slotta x iteminin olup olmadığına bakar.Varsa 5 blok ileri ışınlar.
Başka bir slotta yine aynı sistemi kullanabiliriz.Şu anda telefondan giriyorum kodları yazamadım. İnşaAllah bir ara yazarım.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden olmasın?Sana şunu diyeceğim ki verdiğim sistemde harita aktivasyonu yapmana gerek yok herhangi bir item kullanabilirsiniz :).
Öncelikle oyuncu için senin belirlediğin slotta x iteminin olup olmadığına bakar.Varsa 5 blok ileri ışınlar.
Başka bir slotta yine aynı sistemi kullanabiliriz.Şu anda telefondan giriyorum kodları yazamadım. İnşaAllah bir ara yazarım.
Ama ben hep yapmasını istemiyorum. Oyuncu x itemini kullandığında sadece 5 blok ileri itecek.