RedCrystal Faction Wars - PvP Plugin Paketi v0.2

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
===================================
==================================
RedCrystal İkinci Sürümü ile Yine Karşınızdayım!
RedCrystal nedir?
Bu Bir Türkçeleştirilmiş Komutlar İçeren Bugsuz , Hatasiz , Eglenceli , gerekli Pluginler içeren bir plugin toplulugudur
RedCrystal Nasıl Oluştu?
Mctr,TheLegend,AhmetMelihTr plugin paketleri incelendim ve kendi tecrübelerimle plugin paketini oluşturdum
RedCrystal ne için yapilmistir?
Çok Fazla Plugin Paketi İsteyen Arkadaşların Talepleri Üzerine Bu Paketi Oluşturdum
RedCrystal Özellikleri v0.1 :
# Buglar %50 Kaldırıldı
# Efektler Eklendi [ÖRN: Redefekt fire]
# Ek Plugin Bölümü Eklendi [Ek Plugin Klasörü]
# Nitrado , AxiTr , EmpireBilişim , CloudBilisimde Test Edildi %100 çalışıyor
# Fly , Phaze , Glide , **** vb. Kesinlikle Kullanılamaz
# Boss Olustırabilirsiniz [plugins/EpicBossRude/Boss.yml]
# Pluginlerdeki Motd Pluginini Türkiyede Sadece RedCrystal Kullanmaktadır!
RedCrystal Özellikleri v0.2 :
# Buglar %100 Kaldırıldı
# Efekt Yazıları Düzenlendi
# ChangeMessage Eklendi Türkçeleştirildi
# EpicBoss'a Yeni Bosslar Eklendi
# GroupManager Sorunları Halledildi Permissonlar Düzenlendi
# AlphaChest Sorunu Düzeldi
# İconomy Sorunu Düzeldi
# Factions Sorunu Düzeltildi
# Temizleyici Düzenlendi
# Map-Kayıt Düzenlendi
# Pluginler Denetlendi Her Biri Çalışıyor
# Pluginler Güncellendi
# RedCrystal Plugini Eklendi
# VürisTotal ile Denetlendi
# SafeBank Kaldirildi
# Komtlar Düzenlendi

\=-@_@-=/ : REDCRYSTAL AÇIKLAMALI PLUGİN ANLATIMI : \=-@_@-=/
TOPLAM 58 PLUGİN VARDIR
1-AlphaChest : Sanal Chest Pluginidir
2-AntiCheat : Oyuncuların hile yapmalarını önler. Yetkililere mesaj yolu ile hangi oyuncunun hile kullandığı iletilir.
3-AntiCreeper : Patlamalari Önler
4-AntiJoinBot : Botlara Karşı Koruma Sağlar
5-Anti**** : **** Kullananlari engeller ve listeler [%50 işe yarar]
6-AuthMe : Server'a giriş pluginidir. Başka kişilerin sizin üyeliğinizle o servera girmesini önlemek icin şifre koymanızı sağlar.
YENİ- ChangeMessage: Giriş-çııkış-whitelist-kick.. Mesaj Ayar Plugini
7-ChestShop : Sandık kullanarak yapılan market ve pazar sistemidir.
8-Citizens : Npc pluginidir kendi npclerinizi yapabilir yürütebilir hatta konuşturabilirsiniz.
9-CleanCheat : Chati siler/düzenler
10-ClearChat : Chati Temizler
11-ClearLag : Lagı Temizler
12-CompatNoCheatPlus : AntiCheat ile Birlikte %90 Hack Koruma Sağlar
13-CombatLog : Savaş Esnasinda Kaçışı Önler
14-CraftBook : Gate,Köprü.. yapımını Sağlar
15-DisguiseCraft : Moblara Dönüşmenizi Sağlar [/d mobismi]
16-EpicBossRecode : Boss Olusturmanizi Sağlar
17-Essentials : Oyunun en olmazsa olmaz pluginidir.Vip kitlerini,warp,tpa vb bütün temel komutları ekliyen plugindir.
18-Essentials-AntiBuild : İstenen Bölgede Buildi Yasaklar
19-Essentials-Chat : Oyundaki gruplara özel mesaj iletir.
20-Essentials-GroupManager : Oyundaki grupları belirler oyuncu,vip,admin,kurucu gibi şeyler.
21-Essentials-Protect : Bir alanı korumaya almaya yarar world guard ile birlikte kullanılır
22-Factions : Diğer oyuncularla birlikte klan kurabileceğiniz bir plugindir.
23-FrameProtect : Çerçeve Korumasidir
24-godPowers : birçok özel yetenek ekler [god,hades,vulcan,superjump...]
25-HatMe : Bir Bloğu Kafanıza Geçirmenizş Sağlar
26-HolographicDisplays : Uçan Pixel Yazılar Olusturursunuz
27-HorseProtect : Kişisel Atlara Koruma Sağlar
28-IConomy : En yaygın olarak bilinen ekonomi pluginidir oyuna /money komutunu ekler.
29-Jobs : Meslek sistemidir. Sunucunuzda oyuncuların para kazanmalarını sağlayan eklentidir.
30-LegendaryMessage : Mesaj Ayarları Burdan Yapın [Ölüm,düşme..]
31-LetItRain : Event Yapmanızı Sağlar
32-LiftSign : Tabela İle İlgilidir
33-MagicSigns : Tabelaya Komut Yazmanızı Sağlar
34-MobHealth : Mobların Canları Üstünde Gözükür
35-Lockette : Sandıklarınızı ve kapılarınızı kilitleyebileceğiniz plugindir.
36-MobArena : Canavarlarla savaşarak para ve item kazanabileceğiniz plugindir.
37-MultiVerse-Core : Oyuna birden fazla dünya eklemenizi sağlar.
38-NoCheatPlus : Oyuncuların hile yapmalarını önler. Yetkililere mesaj yolu ile hangi oyuncunun hile kullanığı iletilir.
39-NoPl : Pluginlere Bakma , Düzenleme Engeller [Oyuncular İçindir]
40-Opsifre : Op Güvenliğini Sağlar [ŞİFRE : RedCrystal]
41-PlotMe : Sınırsız 64x64 arsa oluşturmanızı Sağlar [mv create Arsalar normal -g PlotMe]
42-ProtocolLib : DisguiseCraft ve birkaç Plugin için Zorunludur
43-RegenBlock : Hammadde,Lapis Yenilenme Koymanizi Sağlar [rb select [sol klik dier tarafa sağ klik] rb create ad - [ - yazan yere kaç saniyede bir yenileneceğini yazın]
44-SafeBank : -Kaldırıldı-
45-ScheduledAnnouncer : Bilgi vermenizi Sağlar
46-ScoreboardStats : Serverda Bir Skor Tablosu Oluşmasını Sağlar
47-SexyMotd : En güzel Motd Pluginidir [Bu Plugin Sadece RedCrystal'e Özeldir Alıntı Yapanlarınki Bilgide alıntı yazar]
48-SimpleRegionMarket : Arsa satışı için gerekli olan plugindir
49-SimpleVIPPerks : Viplere Özel Komutlar Verir [vipspd,vipjmp...]
50-Skins : Birinin Heykelini Oluşturmasını Sağlar [skin nick]
51-TrophyHeads : Kelle Düşmesini ve Kelle Almanizi Sağlar [head nick]
52-Vault : Bu En Temel Pluginlerden Biridir Birçok Plugin İçin ZORUNLUDUR
53-WorldEdit : Yetkililere çok yardımı olan bir plugindir. Harita ve yapı oluştururken çok kullanılır. Belirlediğiniz yerleri istediginiz item'e dönüştürmenizi sağlar. Kale yapmanıza silindir, küp tarzı geometrik şekilleride yapmanıza imkan sağlar.
54-WorldGuard : Belirlediğiniz alanları korumalı alan ilan eder. Oyuncular buraları kıramazlar. Bu eklenti oldukça geniş bir arayüze sahiptir. Detaylı bilgi ve destek için forumumuza yazabilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@-@-@ EK PLUGiN BiLGi: |
========================
BleedingMobs : Hayvan , Mob ve Oyunculara vurunca RedStone çıkar [Kan efekti verir] Yer 3-4 saniyelik Kırmızı Yün Olur
[permisson gerektirmez]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Builder: Npclerin Ev Yapmasini Saglar { /npc create nick | /trait builder | /builder load schematich ismi[builder klasörünün içine atın buraya ismini yazın] | /builder build}
Conquest: Güzel Bir Minigames
EchoPet: Evcil Hayvan Almanizi Sağlar
IronElevators: Demir Bloğunun üstünde Zıplayınca Yukarıdaki demir Bloguna Çıkar [Asansör]
SkyWars: SkyWars Havada Degisik Maplarda Savas yapıp kazanmaktır.
SkyBlock: chestteki itemleri kullanarak havada kücük bir adayı gelistirmeye çalısmaktır.
-_Aktif Etmek iÇin Group Manager'a istediginiz yetki yada yetkilere asagıdaki permissonu girin!
-_KOMUTLAR:
• / island › adana gider | HERKES
• / island kick nick › adadan atar
• / island invite nick › adaya ekler | HERKES
- /island accept › kabul eder
- /island deny › kabul etmez
• / island sethome › adanda spawn yerini ayarlar | HERKES
• / island restart › adayı resetler | Sadece OP

-_Permisson: usb.party.* ve usb.island.* <- iKiSiNiDE VERiN !!!
VipLobby: Istediginiz ister sadece adminler ister vipler ister rehhber yada baska yetkilerin özel bir lobby teleport plugini
-_Aktif Etmek iÇin Group Manager'a istediginiz yetki yada yetkilere asagıdaki permissonu girin!
-_KOMUTLAR:
• / vip › Yardım-Sayfası gösterir | No İzinler
• / viplobby › ışınlanma envanter açar | İzinler viplobby.openmenu
• / vip reload › Eklentisi Çoğul | Sadece OP
• / vip 1,2,3 › Set lobide 1-3 setlobby | Sadece OP
• / vip 2,3 › Lobi 2-3 imkanı sağlayacak | Sadece OP
• / vip 2,3 › Lobi 2-3 devre dışı bırakır devre dışı | Sadece OP
• / vip setend › VIPLobby Sonu ayarlar | Sadece OP

-_Permisson:viplobby.openmenu
OpPassword: Birine Op vermek için bir şifre belirlersiniz.Bu sifreyi /opsifre <sifre> seklinde girilir.
Spleef: Zeminin kar oldugu kapalı bir arena içinde herkes birbirinin altını kazarak düsürmeye çalışır sona kalan kazanır.
-_Spleef Permissonu Yazılıdır.
-_KOMUTLAR:
• /spleef > spleefin tüm komutlarını görüntüler | Herkes
• /spleef start > spleefi baslatır |Yetkili
• /spleef join <arena1>.<arena2>... > spleef arenasına girer | Herkes
Quake: Çapa İle Çatışmak İsterseniz Sizin İçin bir Minigames
===========================================================
Beğeneceğinizi Umuyorum :D
Memnun Kalanlar Ankette Belirtsin Kalmayanlar Neyini Sevmediğini Belirtsin
Güncelleme En Kısa Zamanda Yapıcağım
İyi Oyunlar RedCrystal
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
RedCrystal v0.1:
Mega:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RedCrystal v0.2:
Mega:

MediaFire:

VürisTotal:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Son düzenleme:

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Yanlış Anlama Sadece Bir Fikir Söyliyeceğim.
Çoğu Plugin Paketinde Zaten Ortalama 40-50 plugin oluyor haksızmıyım?
Ama Sen Bir Farklılık Yaratıp Bu Pluginleri Çok Daha Az Seviyeye İndirip Yayınlayabilirsin.
Peki Bu Fikir'i Neden Söyledim?
Arkadaşlarımızın Yorumlarına Bakarak ve Genellikle Çoğu arkadaşımızın da Söylediği Gibi Fazla Plugin Sunucudaki Ram'i Sünger Gibi Çeker :)
Bunu Az Plugin Sayısına İndirip Lagg Oranını Düşürebilirdin. Söyliyeceğim Şeyler bu Kadar Yinede Emeğe Saygı :)

İyi Forumlar...

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar 55 plugin zaten en az 4GB ram gerektirir. Ve faction degil bu paket. Skywars - Skyblock - Quake falan çok abartmissin. Bu pluginler fazla ram harcayan pluginlerdir. Akici olmasi icin en az 6GB ram gerekiyor. Buna paket diyorsan işi bırakıyorum.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Yani Herkezin Dediği Doğru Katılıyorum İşe Yeni Başladım Yeni Yeni Öğreniorum Yani BU 2. sÜRÜM yavaş yavaş geliştiryorum minigames paketin içinde ek olarak koydum bazıları minigames istior yani pakete dağil değil skyblock-quake vs. Yani Kendi tecrübelerinizle yeni paketler oluşturun benim paketimi yorumlamak yerine

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Arkadaş Yani Herkezin Dediği Doğru Katılıyorum İşe Yeni Başladım Yeni Yeni Öğreniorum Yani BU 2. sÜRÜM yavaş yavaş geliştiryorum minigames paketin içinde ek olarak koydum bazıları minigames istior yani pakete dağil değil skyblock-quake vs. Yani Kendi tecrübelerinizle yeni paketler oluşturun benim paketimi yorumlamak yerine
Bu işte yenisin millet seni buralarda daha yeni gördü. O yüzden yorumcuları veya eleştiren her kimseyi geri püskürtme. Anlayışla karşıla ve yazdıkları her şeyi sende aklına yaz ve bir diğer sürümünü eleştirilere göre yönlendir ne istiyorlarsa onlara onu ver. En sonunda onların baş tacı olursun.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu işte yenisin millet seni buralarda daha yeni gördü. O yüzden yorumcuları veya eleştiren her kimseyi geri püskürtme. Anlayışla karşıla ve yazdıkları her şeyi sende aklına yaz ve bir diğer sürümünü eleştirilere göre yönlendir ne istiyorlarsa onlara onu ver. En sonunda onların baş tacı olursun.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya Sahi Sana Bir Mesaj Attım Forum Üzerinden Ona Bir Bakarmısın. Geri Dönersen de Sevinirim :)

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
]Paket 1GB nitrado serverinde test ettim ama hiç lag kasma olmadı yapmak benden kullanmak sizden :D

Son düzenleme: