REDCRYSTAL™️ // ➹Test Sunucusu➷ // >️1.8◀️ // ♨️Versiyon:v0.6♨️

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Selamun Aleyküm Forumun Değerli Üyeleri;
Planlamış Olduğum ''Faction 1.8'' projemde birçok yol katetmiş bulunmaktayım.
Bu paketim'in daha güzel bir hal alması için aklıma test sunucu fikriyle paketi sunucu yöneticilerine uygun hale getirmek için paketi sunucuya koyup 1 ay test edeceğim. Bu 1 Aylık Süreçte paketi güncellemelerle daha güzel bir hale getireceğim.

SUNUCU ÖZELLİKLERİ ⤵️ |>> İP : redcrystal.nitrado.net

[Genel olarak sunucular Nitrado açıldığından , hosting olarak nitrado seçtim]

+️ SUNUCU RAM ⏩ 4096 MB

+️ SUNUCU KAPASİTİYE ⏩ 36 Slots
+️ SUNUCU VERSİYON ⏩ Spigot-1.8-R0.1-SNAPSHOT-b1662
+️ SUNUCU EKLENTİ SAYISI ⏩ 55 Plugins
+️ SUNUCU AÇILMA SÜRESİ ⏩ 38 Saniye [İ5 İŞLEMCİ + 8GB RAM]

NOT : PAKET HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN SUNUCUYA GELİN... :)
>> PAKET GÜNCELLENİP GÜZEL BİR HAL ALINCA YAYINLANACAK

Son düzenleme:

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Klasik fekşın sunucudan bir farkını göremedim.
Amacım: 'Paketi Görsünler Görüşlerini Belirtsinler ve Ona Görede Güncellemeler Getiriyim'
Amacım şu değil: 'Herkesten Farklı Faction Sunucusu Açıp Para Kazanmak'
Görüşünüz varsa sunucu ile ilgili BUİLD , PLUGİN vs. olarak belirtebilirsiniz.
Klasik Deyip Geçince ben bir anlam çıkartamıyorum fikriniz varsa belirtin açıkça. iyi forumlar

ibrahim019

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik fekşın sunucudan bir farkını göremedim.
Sen sıkıntısın herhalde klasik faction server diyo bide millet neye alıştıysa öyle devam eder büyük sunucuların factionları farklıda bizmi yanlış gördk yoksa. Töbe töbe gelip.boş boş yorum kasıyosun

Son düzenleme:

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konu güzel önerilerime geçecek olursam görevler ve pet sistemi gelebilir.Ve pazarın geliştirilmesi lazım.

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkesten farklı bir sunucu açıp para kazanmak demek aklınızın sadece para kazanmaya çalıştığı anlamına geliyor çünkü herkesten farklı bir faction sunucu açmak, oyuncuların sunucuya gelmesini ve normalden farklı bir şeyler yapmasını sağlar hem siz para kazanırsınız, hem de oyuncu eğlenir yani para kazanmanızın kötü bir şey olduğunu kimse de söylemiyor ki para kazanmasanız zaten neden sürdüresiniz sunucuyu..;

(lapisi kaldırın allahınızı seviyosanız)

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konu güzel önerilerime geçecek olursam görevler ve pet sistemi gelebilir.Ve pazarın geliştirilmesi lazım.
Yorumunuz için teşekkürler. Peti skriptle koymayı düşünüyorum, pazarı inşallah güzelleştireceğim orman temalı bir warp yapabilirim , npc eklentimi yazmayı bitirsem görevlerde ekleyebilirim. iyi forumlar :)

Herkesten farklı bir sunucu açıp para kazanmak demek aklınızın sadece para kazanmaya çalıştığı anlamına geliyor çünkü herkesten farklı bir faction sunucu açmak, oyuncuların sunucuya gelmesini ve normalden farklı bir şeyler yapmasını sağlar hem siz para kazanırsınız, hem de oyuncu eğlenir yani para kazanmanızın kötü bir şey olduğunu kimse de söylemiyor ki para kazanmasanız zaten neden sürdüresiniz sunucuyu..;

(lapisi kaldırın allahınızı seviyosanız)
Yok kardeşim sen beni yanlış anlamışsın
. Şöyle özetliyim : birisi dükkan açar tabii ki dükkan parasız açılmaz ee bu dükkanın bide kirası olmazmı. Bu kirayı karşılaması için müşterilerine birşeyler satması gerekir. Ama ben bir stand açıcam standa kira gerekmez. Standda insanlar reklam yapar , bilgilendirir yada görüş alır ve anket yaparlar. İşte bende bu amaçla açtım . IyI Forumlar :)

FakirOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şunucunun ip si nedir ?
birde alım varmı varsa mod veya admin alırmısınız

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
api paket möhtetem api benide kurucu yaparmısın api api yap yoksa heciklerim swi!!

Aşırı Töröl İçerir.

rebellovee

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
abi ben
Amacım: 'Paketi Görsünler Görüşlerini Belirtsinler ve Ona Görede Güncellemeler Getiriyim'
Amacım şu değil: 'Herkesten Farklı Faction Sunucusu Açıp Para Kazanmak'
Görüşünüz varsa sunucu ile ilgili BUİLD , PLUGİN vs. olarak belirtebilirsiniz.
Klasik Deyip Geçince ben bir anlam çıkartamıyorum fikriniz varsa belirtin açıkça. iyi forumlar
gelsem buligir yda nbşka şey yaprmsınınız serverımvardıanarım sat kaçta çılcak
:tehdit: nbezaman söylersen zaten ilk ben gircem nezaman açılır ve ilk girene ne verilio ? söylenirsen sevinrim

Testhesap

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
abi ben

gelsem buligir yda nbşka şey yaprmsınınız serverımvardıanarım sat kaçta çılcak
:tehdit: nbezaman söylersen zaten ilk ben gircem nezaman açılır ve ilk girene ne verilio ? söylenirsen sevinrim
dediklerinden tam bir anlam çıkaramadım ama olsun :) Bugün öğlen veya ikindi sularında açıcam inşallah

Abi alım olcaksa ekle skype :alperozdemir2006
şu an için düşünmüyorum. Sunucu tam yerine otursun o zaman alımlarla ilgilenicem , iyi forumlar