[RedDawn - TR] Pluginer KADROSU ALIMI FACTİON SUNUCU

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz Şuanlık Bakım İçerisinde Olup Bir Kadroya İhtiyacımız Bulunmaktadır !
İşte Alım Forumu Aşşağıda !
PLUGİNER ALIM FORMU
AD
SOYAD
MİKROFONUN VARMI ?
SKYPE ADRESİN ?
SERVER ÇÖKERTEN BİR PLUGİNSİN NE SORUNU OLDUĞUNU BULABİLİRMİSİN
NEDEN BİZE KATILAMAK İSTERSİN
TECRÜBELERİN

Kısa Bilgiler
Tür: Faction
Ram 1GB
ip: RedDawnTR.mcsunucum.net [Dikkat Ücretlidir]

mustafacan1999

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:mustafa
SOYAD:can
MİKROFONUN VARMI ?:yok alıcam
SKYPE ADRESİN ?:MustafaReiss0606
SERVER ÇÖKERTEN BİR PLUGİNSİN NE SORUNU OLDUĞUNU BULABİLİRMİSİN:bulurum bulamazsam herkesin yaptığınnı yaparaım yani ticket açıp ftp bilgilerini verirsem kolay bir şekilde bulup iletirler
NEDEN BİZE KATILAMAK İSTERSİN:aslında serverim var ama serverime daha çok zaman gerekiyor o yüzden bende sıkıntıdan serverler arıyorum yeteneğimi göstermek istiyorum eğer serverde yetkili olup server gerçekten büyürse hep kalmayı düşünüyorum
TECRÜBELERİN :7 yıldır mc oynuyorum 36 serverim oldu hepsi ne derseniz 3 batihost 12 axitr gerisi server.pro dan paralı ilk önce server.pro ile kendimi denedim axitr ile kendimi tamamen geliştirdim sonunda batihost açtım ama tutmasa bile gerçekten bilgiliyim ve server için uygun birisi olacağımı düşünüyorum İyi Günler

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD:mustafa
SOYAD:can
MİKROFONUN VARMI ?:yok alıcam
SKYPE ADRESİN ?:MustafaReiss0606
SERVER ÇÖKERTEN BİR PLUGİNSİN NE SORUNU OLDUĞUNU BULABİLİRMİSİN:bulurum bulamazsam herkesin yaptığınnı yaparaım yani ticket açıp ftp bilgilerini verirsem kolay bir şekilde bulup iletirler
NEDEN BİZE KATILAMAK İSTERSİN:aslında serverim var ama serverime daha çok zaman gerekiyor o yüzden bende sıkıntıdan serverler arıyorum yeteneğimi göstermek istiyorum eğer serverde yetkili olup server gerçekten büyürse hep kalmayı düşünüyorum
TECRÜBELERİN :7 yıldır mc oynuyorum 36 serverim oldu hepsi ne derseniz 3 batihost 12 axitr gerisi server.pro dan paralı ilk önce server.pro ile kendimi denedim axitr ile kendimi tamamen geliştirdim sonunda batihost açtım ama tutmasa bile gerçekten bilgiliyim ve server için uygun birisi olacağımı düşünüyorum İyi Günler
Skypenize İstek atılmıştır

TheKralGenc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar 3 Gb Ramli Skyblock Serverimle Serverinizi Birleştirebiliriz . İp Burdna Konuşalım play.bluenetwork.tk