RedGamer.Nitrado.Net/1.7,/1.8,/32 GB RAM/Rutbe/Team/Exp Saklama/+56 Online

Mazdi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2gun surdu bakım aslında bayra arası biş ieklenmedi ama herseyi ayarlandı tek sunucuya atılamsı gerekiyor onun içinde pc basımda olamm gerek bot koruammızı ve cakmalobimizi attık sadece mapıydı ve plsiydi gibi ozelikelr eklencek bu hafta içinde kitpvpde eklencek sunucya iyi oyunlar!
tamam kardeşim yanlış anlama sadece şaşırdımda
serveriniz güzel ama hack dolu bence bir çözüm bulmalısınız millet hackli serverlerde daha çok oynuyorsa kalsın :)

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guncel bot koruması tamamen yenilenmiştir ucretli bot koruması ile çözüme ulaşıldı herkeze iyi oyunlar kaldıgımız yerden devam

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yazamammi ? Bize saldirdilar ve saldiran kişiye küfür ettim ki buna sen karişamasin madem oynamayacaksin yazmana gerek yok direk çikabilirsin+flood yapiyorsun bu sunucuda oynanmaz diye bende o anki sinirle ban attim yine olsa yine atarim.
Kardeşim böyle düşünüyor isen yanlış düşünüyorsun yönetici küfür eder ise sen oyuncular küfür ediyor diye mute atman doğru olmaz ama sen bilirsin bu sadece benim tavsiyem eğer sinir ile söylediysen bunu telefi etmen gerekir bizde yöneticiydik

DonsuzTurk

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim böyle düşünüyor isen yanlış düşünüyorsun yönetici küfür eder ise sen oyuncular küfür ediyor diye mute atman doğru olmaz ama sen bilirsin bu sadece benim tavsiyem eğer sinir ile söylediysen bunu telefi etmen gerekir bizde yöneticiydik
Kardesim Ama Sunu Dusun Sunucunda Gelip Reklam Verio 10 Kişi Sinirleniyorsun Ve Ağzından Kacıyor Bu Aslında Basımıza Gelen Olay.