PatikliPenguen_Real
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucu cidden cok güzel build olsun adillik olsun, zamanin nasil geçtiğini farketmiyorum şahsen 
Yazamammi ? Bize saldirdilar ve saldiran kişiye küfür ettim ki buna sen karişamasin madem oynamayacaksin yazmana gerek yok direk çikabilirsin+flood yapiyorsun bu sunucuda oynanmaz diye bende o anki sinirle ban attim yine olsa yine atarim.Kurucu küfür etti server sapıttı oynanmaz dedim. Ban attı Oynama Ozaman yazmışYetkilileri Rezalet!!
Şuanlık yok. Takipte kalin.Alım varmı
Alımvarmı sunucuda
Bnde Olmuyor Siz Bilirsiniz@FatihCuu sayısal ip vermiyoruz yasak saldırılara davet açamayız.
Senin Sunucunuda Gördük Şimdi Buraya Döktürme Eğer Bişi Diceksen Skype GelBaşarısız Taglar Kötu
Plugin Essentials Ve GroupManager S4zen V4 Ait
Plugin 100%5
Build 100&82
+ Server Kapalı.
Verdim Puan
10/5
Sunucu Bizim Değil RedGamer En Kısa Zamanda Tekrardan Açılacakdır BilginizeSunucu suan kapalı gün içerisinde pek çok çökme yaşandı 15 kişiye kadar geriledi ayrıca vip aldım kurucu hâlâ vermedi serverde rehber bulunmuyor küfürler havada uçuşuyor. Sorunların çözülmesini istiyoruz bu kadar acemice sunucu acicaginizi düşünmüyordum.
Suanda Sunucu Kapali En Kisa Zamanda Gorusmek UzereSunucuyu beğenmedim zaten spawnın alıntı olmasından belli![]()
Farkimiz var demedik zaten iyi oyunlar...Diğer sunuculardan farkınızı göremedim.