RedGamer.Nitrado.Net/1.7,/1.8,/32 GB RAM/Rutbe/Team/Exp Saklama/+56 Online

Rablex

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kurucu küfür etti server sapıttı oynanmaz dedim. Ban attı Oynama Ozaman yazmışYetkilileri Rezalet!!

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kurucu küfür etti server sapıttı oynanmaz dedim. Ban attı Oynama Ozaman yazmışYetkilileri Rezalet!!
Yazamammi ? Bize saldirdilar ve saldiran kişiye küfür ettim ki buna sen karişamasin madem oynamayacaksin yazmana gerek yok direk çikabilirsin+flood yapiyorsun bu sunucuda oynanmaz diye bende o anki sinirle ban attim yine olsa yine atarim.

Alım varmı

Alımvarmı sunucuda
Şuanlık yok. Takipte kalin.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğrudan bağlanmayı deneyin.
Modeminize reset atınız.
Sorun devam ederse yapıcak bir şey yok.

Theia

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başarısız Taglar Kötu

Plugin Essentials Ve GroupManager S4zen V4 Ait

Plugin 100%5
Build 100&82
+ Server Kapalı.

Verdim Puan

10/5

furekean

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu suan kapalı gün içerisinde pek çok çökme yaşandı 15 kişiye kadar geriledi ayrıca vip aldım kurucu hâlâ vermedi serverde rehber bulunmuyor küfürler havada uçuşuyor. Sorunların çözülmesini istiyoruz bu kadar acemice sunucu acicaginizi düşünmüyordum.

Turk4life321

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu suan kapalı gün içerisinde pek çok çökme yaşandı 15 kişiye kadar geriledi ayrıca vip aldım kurucu hâlâ vermedi serverde rehber bulunmuyor küfürler havada uçuşuyor. Sorunların çözülmesini istiyoruz bu kadar acemice sunucu acicaginizi düşünmüyordum.
Sunucu Bizim Değil RedGamer En Kısa Zamanda Tekrardan Açılacakdır Bilginize

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz sifirlanmistir Slot 200 olup 32gb ram eklenmistir yeni oyncularimizi 4 gözle bekliyoruz.