Red'in Partisi :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
forum nicki kutsalemerald .-.
sndn nfrt edyrm pslk s.s
ny nfrt edyrsn slk.s.s
canlı yayın yapıyor şimdi :lol: ama bozuldu
ben de ilkinde çıkmadı diye 10 kişide bile tutmuyo diye üzülmüştüm 2. de çıktı ve ilk söylenen tarih 6 gün sonrasıydı bugüne aldı yani 1. nin haberi yoksa benim olcak premium :) (ama hesap :( olsun hiç yoktn iyidir)
Ben banlandım siz hala burada konuşuyorsunuz konu bayağı tutmuş :D Yep @DaxterMorgan
fark ettim banlanmışın :(

TheSlasher

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ünlüydüm eksi hesapta sınırsız yedmm ban yersem kimse arkamdan üzülür mü diye geçici yiyim derken sınırsız yedim[DOUBLEPOST=1407684442,1407684377][/DOUBLEPOST]Normalde 1.940 puanım vardı eski hesapta 2000 olamadım :([DOUBLEPOST=1407684959][/DOUBLEPOST]Konu öldü :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ünlüydüm eksi hesapta sınırsız yedmm ban yersem kimse arkamdan üzülür mü diye geçici yiyim derken sınırsız yedim[DOUBLEPOST=1407684442,1407684377][/DOUBLEPOST]Normalde 1.940 puanım vardı eski hesapta 2000 olamadım :([DOUBLEPOST=1407684959][/DOUBLEPOST]Konu öldü :D
Konuyu canlandırayım . Mediiic ! Gel lan .

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz medic dedikçe MTA da hırsız polis bina baskınları aklıma geliyo lo medic olmadan oynanmıyo geberik son oluyon direk ._.

[MTA: Multi Theft Auto. Oynadığım yer: Some Role Play serveri adını virmicim. :)]
biz bundan bahsediyoruz
[DOUBLEPOST=1407701429,1407701130][/DOUBLEPOST]2000 mesaj oldu hulaaaaaaaa

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
biz bundan bahsediyoruz
[DOUBLEPOST=1407701429,1407701130][/DOUBLEPOST]2000 mesaj oldu hulaaaaaaaa
TF2 oynadım ama dediğim gibi MTA yı hatırlatıyor daha çok. onu daha çok oynadım.
benim dediğimde de can dolduruyo ama ateş etme özelliği verilmiyor çünkü hırsız polis var iki takım bunlar sağlıkcı oluyor iki takımda da bulunabiliyor ve herhangi bir takımdan birini iyileştirebiliyor. Ama onlarnı da kendini diğer mediclerin yanına giderek koruması lazım onlar da ölüyor.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
TF2 oynadım ama dediğim gibi MTA yı hatırlatıyor daha çok. onu daha çok oynadım.
benim dediğimde de can dolduruyo ama ateş etme özelliği verilmiyor çünkü hırsız polis var iki takım bunlar sağlıkcı oluyor iki takımda da bulunabiliyor ve herhangi bir takımdan birini iyileştirebiliyor. Ama onlarnı da kendini diğer mediclerin yanına giderek koruması lazım onlar da ölüyor.
Medic bir sürü oyunda var örneğin warrock