Laizen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam o zaman bende Hangover'a başlayayım B)yeah geldin pnp . Red yine başladı mont meselesine ._.
Tamam o zaman bende Hangover'a başlayayım B)yeah geldin pnp . Red yine başladı mont meselesine ._.
Ne küfürü hala anlamış değilim ._. Zaten artık montla s*çmak istemiyorum onun yerine bunu dinleyin çok havalı B)Tamam o zaman bende Hangover'a başlayayım B)
Ulan ben t*ş*k dediğim için 1 hafta Ban yedim sen ne diyorsun? **** yazmak bile küfüre giriyor.Ne küfürü lo ._.
Sırf s*çmak dediğin için uyarıyı sokarlar sana yeter artık dayanamıyorum ben t*ş*k dediğim için bir hafta ban yedim siz her konuda aşmışsınız size bir DUR demek lazım B)Ne küfürü hala anlamış değilim ._. Zaten artık montla s*çmak istemiyorum onun yerine bunu dinleyin çok havalı B)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ne küfürü hala anlamış değilim ._. Zaten artık montla s*çmak istemiyorum onun yerine bunu dinleyin çok havalı B)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Zaten artık s*çmak istemiyorum ._.Ulan ben t*ş*k dediğim için 1 hafta Ban yedim sen ne diyorsun? **** yazmak bile küfüre giriyor.
![]()
Sırf s*çmak dediğin için uyarıyı sokarlar sana yeter artık dayanamıyorum ben t*ş*k dediğim için bir hafta ban yedim siz her konuda aşmışsınız size bir DUR demek lazım B)
zombi konusuna yine giriyoruz galiba B)Ohh azcık kan vahşet beyin görek![]()
![]()
YaOhh azcık kan vahşet beyin görek![]()
![]()