Yok ya beyin suyu bana çok ağır geliyor ben idrar içiyorum çok güzel gidiyor yanında ._.beyin suyuda istermisin ?
Yok ya beyin suyu bana çok ağır geliyor ben idrar içiyorum çok güzel gidiyor yanında ._.beyin suyuda istermisin ?
beyin suyuna biraz kan at ağır gelmez banada öle oluyorduYok ya beyin suyu bana çok ağır geliyor ben idrar içiyorum çok güzel gidiyor yanında ._.
Hadi afiyet olsun ._.beyin suyuna biraz kan at ağır gelmez banada öle oluyordu
ben sahura gidyom sincapla beyin yicez
O değilde 1 buçuk saattir konuşuyoruz ve yine kimse kalmadı ._. Dünkü konudan farkı kalmadı kısaca![]()
Arşive alındı.Umarım bu da arşive alınmaz.Dünkü konu kapandı mı benim mesajlar silinmiş ve konuya girince (bildirimlerden) cevaplama izniniz yok diyodu
Arşive alındı.Umarım bu da arşive alınmaz.
Konu moderatörler tarafından kapatıldı demek oluyor yani ._. Bu arada arşivi bilmeyen bir forum üyesiyle ilk defa karşılaşıyorum.O noluyo yani
Hayrola bu saatte neler oluyor burada *-*
Forumda korsan paylaşım yasaktır bu yüzden linkini veremem ._.Eğleniyoz öyle bu arada ne ara sahur vakti gelmiş anlamadım zaman dünkünden daha çabuk geçti[DOUBLEPOST=1406072671,1406072617][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar cracklı minecraft kullananlar nereden indirdiniz mc'yi pc format yiyince mc gitti de
Forumda crack paylaşımı yasak fakat launcher adı Team Extreme rahat bulursun.Eğleniyoz öyle bu arada ne ara sahur vakti gelmiş anlamadım zaman dünkünden daha çabuk geçti[DOUBLEPOST=1406072671,1406072617][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar cracklı minecraft kullananlar nereden indirdiniz mc'yi pc format yiyince mc gitti de
link yasaksa site adı verin bari
sohbetHayrola bu saatte neler oluyor burada *-*