ben pcde olaydım sohbet bitmezdine güzel bir forum oyuncular sohbet etmek yerine konu arşive alıncak uyarı puanı alcaz postlarımız gitcek diye endişeleniyorlar![]()
alttaki yazan 3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı mesajın9ı nası atıyon lao bende hiçbişi çıkmıyoben pcde olaydım sohbet bitmezdi
3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı .
Yok bana kalsa sohbet edelim de arşive giderse emeğimin karşılığını alamamne güzel bir forum oyuncular sohbet etmek yerine konu arşive alıncak uyarı puanı alcaz postlarımız gitcek diye endişeleniyorlar![]()
tapatalk kullanman lazımalttaki yazan 3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı mesajın9ı nası atıyon lao bende hiçbişi çıkmıyo
Bitmedi ki.ben pcde olaydım sohbet bitmezdi
Lütfen beni davet etmeyiniz.Bitmedi ki yarın devam edeceğiz.
NedenLütfen beni davet etmeyiniz.
csni bizimle sohbet etmek istemiyodur onun kararı .Lütfen beni davet etmeyiniz.
Ne alaka ya montla s*çı artık paylaşmıyoruz adam gibi müzikler ve şarkılar paylaşıp kopuyoruz sende gelsen giflere başlayacağız da gelmiyorsun.Aşırı abi-cik bir muhabbette o yüzden. B)
Sizinle muhabbet edilemiyor ki satencsni bizimle sohbet etmek istemiyodur onun kararı .
Aşırı abi-cik bir muhabbette o yüzden. B)
Öyle bir şey yapmayacağınız artıkSizinle muhabbet edilemiyor ki satenyani sorun edilememesinde aynı bir sürü gibisiniz biriniz bir şey çıkarıyor hepiniz oraya odaklanıyorsunuz ve diğer adamı unutuyorsunuz
![]()
Görende bir kere attı sanar onu@Vienicome @YazanSincap [DOUBLEPOST=1406156415,1406156371][/DOUBLEPOST]
Ne alaka ya montla s*çı artık paylaşmıyoruz adam gibi müzikler ve şarkılar paylaşıp kopuyoruz sende gelsen gif atacağız da gelmiyorsun.
Bak bu sözümü bir kere daha diyorum ve yine beğeni toplayacağını umuyorum.abi falan demezsen iyi olur en nefret ettiğim şey karşındaki insanı bu tür sözlerler ezme gün gelir devran döner![]()