- En iyi cevaplar
- 0
ayarlara gir bulursunŞimdi tapatalk tan giriyorum ama yine bişi yazmıyo
3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı .
ayarlara gir bulursunŞimdi tapatalk tan giriyorum ama yine bişi yazmıyo
Nedense böyle olan bütün ama bütün ezikler hep üstün neden böyle? Neden biz<de böyle olmayalım?Neden o lanet olasıcaların ezik lafları altında ezilelim?Canın cehenneme de sen kopmana bak işte asıl parti burada =Şu anda daha eziksin kendini üstün sanmakla.
Canın cehenneme ? Yeter be ! İnsanlara hakaret edip durmakta ne buluyorsun !?Nedense böyle olan bütün ama bütün ezikler hep üstün neden böyle? Neden biz<de böyle olmayalım?Neden o lanet olasıcaların ezik lafları altında ezilelim?Canın cehenneme de sen kopmana bak işte asıl parti burada =Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Seninde mübarek xd kop kopCanın cehenneme ? Yeter be !
Wutttt !Seninde mübarek xd kop kopLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1406158304,1406158258][/DOUBLEPOST]Bu arada yabancı dizi izlemeyi seven varmı aranızda?
Ben.Doctor Who <3Seninde mübarek xd kop kopLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1406158304,1406158258][/DOUBLEPOST]Bu arada yabancı dizi izlemeyi seven varmı aranızda?
Hiçbir şey anlamıyorum o dizidenBen. Super Natural. B) dün sabah ilk sezonu bitirdim B)
@DoctorWHO , @thewalkingdead , süper diziler yeah babyBen. Super Natural. B) dün sabah ilk sezonu bitirdim B)