Red'in Partisi :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
La gece gece bir şey olmasın creepypasta falan olur uyuyamam hatta yaşayamam[DOUBLEPOST=1406241372,1406241261][/DOUBLEPOST]
Beni biraz unutun Casper Via V8 incelemesi izleyecem gelirim :D

Zombie iskefiyeli kimdi ya unuttum bak gözüm bir yerden ısırıyor ama nerden ya

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
La gece gece bir şey olmasın creepypasta falan olur uyuyamam hatta yaşayamam[DOUBLEPOST=1406241372,1406241261][/DOUBLEPOST]

Zombie iskefiyeli kimdi ya unuttum bak gözüm bir yerden ısırıyor ama nerden ya
ciddimisin ? ciddi isen o ryan21

3310 adlı tuğlam ile güvercin kullanılarak yollandı .

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi başlayak :) zombiler gelecekte olcak zaten :) rahat olun :ASDASAD
Kardeşim zombiler gelecekte olacak diiye bir şey yok o bir yalan çünkü zombiler bundan bir kaç yüz yıl evvel yapıldı ve hala yapılması mümkün gelecekte olacak tek bir şey vardır o da cyborglardır. B)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim zombiler gelecekte olacak diiye bir şey yok o bir yalan çünkü zombiler bundan bir kaç yüz yıl evvel yapıldı ve hala yapılması mümkün gelecekte olacak tek bir şey vardır o da cyborglardır. B)

Cyborglarda öncenden yapıldı ve yapılamaz bkz: Robocop[DOUBLEPOST=1406241844,1406241757][/DOUBLEPOST]
La olum anlamadım ne yapayım :D

Atla atla balkondan atla

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu dünyanın en çılgın bilim adamlarından birisi kendi beynine bir çip takarak dünyanın ilk sayborgu oldu ve onun dışında da bir de gazi amerikan askerleri var adamlar yarı robot yarı insan biçimindedir.Bir tane zenci adam var kolu ve bacağı protez gibi fakat normal protezlerden çok farklı ayrıca gözü de yapay göz ve siyah beyaz gösteriyor ve bu da adamın sayborg olduğunu gösteriyor ki öyle.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Cyborg falan bahane neslimizi bunlar tüketecek

1945 yılında Rose ellen çiftliğinde bir koyununu aynı anda inek domuz ördek ve tavukla çiftleştiğini gördü 5 ay sonra bu hayvan ortaya çıktı ve doğduğan 1 hafta sonra köyde hiçbir insan kalıntısı bırakmadı şu an area 51 de inceleniyor bu yüzden uzaylılar dünyaya geliyor

New York Times 27 Feb 2004
Mike Jonat

Gerçek haber