Hoşgeldin seni buralarda göreceğimiz günler olacakmış demekkiSürpriiiiz! ben geldim!
Ben gelince nasıl hissettin?Hoşgeldin seni buralarda göreceğimiz günler olacakmış demekki![]()
![]()
Ne biliyim biraz şaşkınlık gelmem falan demiştim biraz heyecan biraz huzur biraz aydınlanma böyle pıtır pıtır hobidik hobidik şeyler olduBen gelince nasıl hissettin?
Büyük ihtimalle bir kaç dakika sonra kapayacağım.
O benim avatarım dandırNe biliyim biraz şaşkınlık gelmem falan demiştim biraz heyecan biraz huzur biraz aydınlanma böyle pıtır pıtır hobidik hobidik şeyler oldu![]()
![]()
![]()
Eheh ben hızlıca bir avatarı değiştirdim şimdi arka taraftakini koyunca ben daha çok bir kzı gibi göründüm e çünkü uzaktan bakınca o kız bir prense gibi duruyor fakat aslında bir samuraiLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim pc demi bir bug oldu anlamadın Kişi aynı avatarlar farklı noluyor la
Bu da bana kapak olsunEheh ben hızlıca bir avatarı değiştirdim şimdi arka taraftakini koyunca ben daha çok bir kzı gibi göründüm e çünkü uzaktan bakınca o kız bir prense gibi duruyor fakat aslında bir samurai![]()
Beleş mi oyun güzel mi azcık anlatsana belki bende başlarım ace of spades gibiyse kesin başlarımForumda bir şey olmayınca forumu kapattım bfh oynadım 5 gibi mi ne uyudum![]()
beleş tps oyunBeleş mi oyun güzel mi azcık anlatsana belki bende başlarım ace of spades gibiyse kesin başlarım
Beğenmedimbeleş tps oyun
böyle kötü gözüküyor ama acayip zevkli 3 tane sınıf 2 tane takım var![]()
sadece resime bakarak mı konuşuyorsun ? yoksa oynadın mı ?Beğenmedim
Oynamadım ama bu tarz oyunları sevmem bensadece resime bakarak mı konuşuyorsun ? yoksa oynadın mı ?