- En iyi cevaplar
- 0
oyun dandik durabilir ama bazı maplerde arkdaşlarla bir cipe binip düşman üsse giriyoruz falan çok zevkli oluyor .Oynamadım ama bu tarz oyunları sevmem ben
oyun dandik durabilir ama bazı maplerde arkdaşlarla bir cipe binip düşman üsse giriyoruz falan çok zevkli oluyor .Oynamadım ama bu tarz oyunları sevmem ben
LA bunu oynadım ben ilk çıktığı zamanmıydı neydi battlefield yazıyodu indirmiştim 3 kişi vardı ilk girdiğim mapte hepside bizim takımdaydı sonra sildim oyunuoyun dandik durabilir ama bazı maplerde arkdaşlarla bir cipe binip düşman üsse giriyoruz falan çok zevkli oluyor .
şimdi herkes oynuyor çok zevkli türklerin sayısıda çokLA bunu oynadım ben ilk çıktığı zamanmıydı neydi battlefield yazıyodu indirmiştim 3 kişi vardı ilk girdiğim mapte hepside bizim takımdaydı sonra sildim oyunu![]()
![]()
Ace of Spades'da ben daha rahat oynuyorum ya böyle savaş oyunları tps olunca oynuyamıyorum ama fps olunca süper oluyorşimdi herkes oynuyor çok zevkli türklerin sayısıda çok
Allah aşkına şu avatarını değiştir eski avatarın yap ya. Senin yüzünden çok zuzun bir kabus gördüm zombilerle alakalı çok saçmaydı ama çok gerçekçiydi ve rüya gördüğümün bile farkına varmadım uyanınca da ben enredeyim dedim değiştir şu avatarını eski avatarın yap.Forumda bir şey olmayınca forumu kapattım bfh oynadım 5 gibi mi ne uyudum![]()
Pekala öyle olsun . Ama bu avatar çok hoşuma gidiyorduAllah aşkına şu avatarını değiştir eski avatarın yap ya. Senin yüzünden çok zuzun bir kabus gördüm zombilerle alakalı çok saçmaydı ama çok gerçekçiydi ve rüya gördüğümün bile farkına varmadım uyanınca da ben enredeyim dedim değiştir şu avatarını eski avatarın yap.
Ödülümü verin bana Pre verin bakayim hadi bekliyorumPekala öyle olsun . Ama bu avatar çok hoşuma gidiyordu10 dk daha kalsın
[DOUBLEPOST=1406472070,1406470116][/DOUBLEPOST]750.ci beğeni sincaptan geldi .-.
Ödülünü verirdim de neyse ban yemiyeyim .-.Ödülümü verin bana Pre verin bakayim hadi bekliyorum![]()
![]()
![]()
Hayali bile kötüÖdülünü verirdim de neyse ban yemiyeyim .-.![]()
forum neden bu kadar boş ...Hayali bile kötü![]()
![]()
Valla onu bir bilene sormak lazımforum neden bu kadar boş ...
E biz cenazesine gitmiştik insanlığın korsan cenaze mi o?