BYYARALIQRALL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O fakeydiE biz cenazesine gitmiştik insanlığın korsan cenaze mi o?
O fakeydiE biz cenazesine gitmiştik insanlığın korsan cenaze mi o?
tşk cnm sninde et ve dolma yemekten göbeğim çıktı xdBayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar @zombiespaceman1 @Laizen @clasher @sergun26 @98IamLegend98 @McLorens @Red_ @_Iskefiyeli_ @Coolkinq12 @KadirBerk @lider12 Aklıma gelmeyenler varsa onlardan özür dilerim
tşk cnm sninde et ve dolma yemekten göbeğim çıktı xd
E biz cenazesine gitmiştik insanlığın korsan cenaze mi o?
Seninde kutlu olsun beyler ilk defa 40 lira topladım 10 lirayı zor buluyodum lan benBayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar @zombiespaceman1 @Laizen @clasher @sergun26 @98IamLegend98 @McLorens @Red_ @_Iskefiyeli_ @Coolkinq12 @KadirBerk @lider12 Aklıma gelmeyenler varsa onlardan özür dilerim
150 liram var ilk günden ._.Seninde kutlu olsun beyler ilk defa 40 lira topladım 10 lirayı zor buluyodum lan ben![]()
ben 20 lirayı babamdan aldım 20 de enişte verdi150 liram var ilk günden ._.
Yalandır410 lira dağılın ._.
Samsung Galaxy S5 cizahımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnanmazsan inanma ama topladım (200 annem 200 babam 10 büyük aneannem ._.)Yalandır
Hesap makinemden + ve - kullanılarak gönderildi.
lan benim annem babam toplamda 20 lira veriyor her bayram 20 lira topluyabiliryorum 60 tl daha bulsam ac4 ps3 alcamİnanmazsan inanma ama topladım (200 annem 200 babam 10 büyük aneannem ._.)
Samsung Galaxy S5 cizahımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 10 TL toplayabildim :/Seninde kutlu olsun beyler ilk defa 40 lira topladım 10 lirayı zor buluyodum lan ben![]()
Neğ ? Ben 405 TL topladım loğSeninde kutlu olsun beyler ilk defa 40 lira topladım 10 lirayı zor buluyodum lan ben![]()