Red_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gifim nasıl olmuş memur bey ?Rüşvet almıyorum pnp kız olarak tercih ediyorum hany.![]()
Gifim nasıl olmuş memur bey ?Rüşvet almıyorum pnp kız olarak tercih ediyorum hany.![]()
İşte sizin böyle konuşma tarzınıza bir tane bilgilendirme veriyorlar sonra da biriktirip kalıcı olarak yasaklıyorlar.La olum yeter lan Hey de hey hey de hey beynim sulandı amına koyyum atma şunu yeter ak
Güzel olmuş fakat fazla heyecan yaratmıyor sade olmuş gibi.Gifim nasıl olmuş memur bey ?
![]()
Konu arşive alınacak sende uyarı yiyeceksin düzenle şu mesajı adam gibi söyleyebilirdin ![DOUBLEPOST=1408311406,1408311370][/DOUBLEPOST]La olum yeter lan Hey de hey hey de hey beynim sulandı amına koyyum atma şunu yeter ak
Benim küfür ettiğim nerede görülmüş ? Ve teşekkürlerİşte sizin böyle konuşma tarzınıza bir tane bilgilendirme veriyorlar sonra da biriktirip kalıcı olarak yasaklıyorlar.[DOUBLEPOST=1408311353,1408311314][/DOUBLEPOST]
Güzel olmuş fakat fazla heyecan yaratmıyor sade olmuş gibi.
evetRüşvet almıyorum pnp kız olarak tercih ediyorum hany.[DOUBLEPOST=1408311216,1408311184][/DOUBLEPOST]
Sen de mi tf2 oynuyorsun?
Yeni gelenlere koyuyorum .-.La olum yeter lan Hey de hey hey de hey beynim sulandı amına koyyum atma şunu yeter ak
Sinirleri bozuk gibi. :/Konu arşive alınacak sende uyarı yiyeceksin düzenle şu mesajı adam gibi söyleyebilirdin ![DOUBLEPOST=1408311406,1408311370][/DOUBLEPOST]
Benim küfür ettiğim nerede görülmüş ?
Biriktirip yasaklamak diye bir şey yoktur, uyarı puanlarına göre otomatik olarak sistem tarafından cezalandırılırız.İşte sizin böyle konuşma tarzınıza bir tane bilgilendirme veriyorlar sonra da biriktirip kalıcı olarak yasaklıyorlar.[DOUBLEPOST=1408311353,1408311314][/DOUBLEPOST]
Güzel olmuş fakat fazla heyecan yaratmıyor sade olmuş gibi.
Ben gördüm olum benden kaçış yok hany :3Konu arşive alınacak sende uyarı yiyeceksin düzenle şu mesajı adam gibi söyleyebilirdin ![DOUBLEPOST=1408311406,1408311370][/DOUBLEPOST]
ekle beni steamen ''B38T14'' atarız hany.evet
Yeni gelenlere koyuyorum .-.
küfürbaz haydo gibi . " benim küfür ettim nerde görülmüş *** ."Konu arşive alınacak sende uyarı yiyeceksin düzenle şu mesajı adam gibi söyleyebilirdin ![DOUBLEPOST=1408311406,1408311370][/DOUBLEPOST]
Aradabir ne demişş? Bu tür davranışlarınız devam ettiği için kalıcı olarak yasaklandınız demişşşş.Biriktirip yasaklamak diye bir şey yoktur, uyarı puanlarına göre otomatik olarak sistem tarafından cezalandırılırız.
"Banlıyken uygunsuz davranışlar sergilediniz.O yüzden sınırsıza çevirdik." demiş.Adamın kafası iyi.Aradabir ne demişş? Bu tür davranışlarınız devam ettiği için kalıcı olarak yasaklandınız demişşşş.
Moderatörlerin de herkesle özel olarak tek tek ilgilenecek halleri yok her halde.![]()
Her zaman benim gibi ve @lider12 gibi rahat olun sallayın,uğraşmaya değmez işler daha da karışır,kızışır ve sinir bozucu bir hal alır."Banlıyken uygunsuz davranışlar sergilediniz.O yüzden sınırsıza çevirdik." demiş.Adamın kafası iyi.
Tahta kazmayla obsidyen kırmak 2 dk sürüyormuş
Sizi takan yokAteş çıkıcak serverlardan ATEŞ
![]()
Konu değiştirme çabaları :/