Olmamış
O öncekinden daha beter bir bahane lan.Banlıyken nasıl uygunsuz davrandık ! Hayalet mi girdi hesaplarımıza lan (!)
[DOUBLEPOST=1408307841,1408307782][/DOUBLEPOST]
Trixy'nin Oyun Arkadaşı'nı da çevir misin ?![]()
bu fırsatı asla kaçırmambakıcam daha henüz değil. önce türkçe yapak da sonra kendi yazdıklarımızı da ingilizce yapıp yayacağım.
bu fırsatıda kaçırmamOlamaz Lanet olası lanet baykuş bizim Sincaplara saldırdı onunla uğraştım ondan gelemedim![]()
Ohh be hep bir tane eeey videom olsun istemişimbu fırsatıda kaçırmam
O adamın kim olduğunu biliyormusun ?[DOUBLEPOST=1408354136,1408354095][/DOUBLEPOST]Ohh be hep bir tane eeey videom olsun istemişim![]()
Tabi ki Scout pompalısıyla dehşet saçan beyzbol sopası ile bir güzel dayat atan deli gibi hızlı enerjik Team Fortress 2 nin manyak bir kasrakteri (Gerçi TF2 deki herkes manyakta)O adamın kim olduğunu biliyormusun ?[DOUBLEPOST=1408354136,1408354095][/DOUBLEPOST]
Ebenin vajinası awkbu fırsatıda kaçırmam
Sen vienicome dan vazgeçene kadar devam edicem .-._.-. yani sonsuza kadarEbenin vajinası awk
Ben onu seviyorum :3Sen vienicome dan vazgeçene kadar devam edicem .-._.-. yani sonsuza kadar![]()
Tabi ki Scout pompalısıyla dehşet saçan beyzbol sopası ile bir güzel dayat atan deli gibi hızlı enerjik Team Fortress 2 nin manyak bir kasrakteri (Gerçi TF2 deki herkes manyakta)
@Vienicome beni seviyor onunla birlikteyiz .-.