Red'in Partisi vol.2 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Manyak olmasa suratına karşı takımın maskesini takım ben sizdenim diye gezermiydi? :D
Ben de öyle yaptım yalnız çok işe yarıyor ha.Bizim sniper oldum adamlara o kadar rahat yaklaştım ki direk 3'lü kombo yaptım.Heavy falan veya solider,pyro oldunuz mu bir de sizden kaçıyorlar siz de rahatlıkla içeri sızıyorsunuz ve rahatlıkla bıçaklıyorsunuz arkadan.[DOUBLEPOST=1408356644,1408356567][/DOUBLEPOST]
kartondan maskenin neyi özel oyunun kendi manyak çılgın komk mesela Pyro'nun dünyayı görüşü :D
Ben dün onun gözlüğünü düşürdüm pyro da giyince bütün her yeri O videodaki gibi görüyorsun :D millet ölünce gülüyor parlıyor pyro alev yapınca gök kuşağı çıkyor millet parçalandı mı balonlar bisiklet falan çıkıyor :lol: çok fena bir şey la :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben de öyle yaptım yalnız çok işe yarıyor ha.Bizim sniper oldum adamlara o kadar rahat yaklaştım ki direk 3'lü kombo yaptım.Heavy falan veya solider,pyro oldunuz mu bir de sizden kaçıyorlar siz de rahatlıkla içeri sızıyorsunuz ve rahatlıkla bıçaklıyorsunuz arkadan.
Pyro niye kaçsın ki Pyro zaten Spy dan daha avantaşlı yani etrafını biraz ateşle spy varsa yakarsın olur biter

• Beğen
Reactions: DIO

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de öyle yaptım yalnız çok işe yarıyor ha.Bizim sniper oldum adamlara o kadar rahat yaklaştım ki direk 3'lü kombo yaptım.Heavy falan veya solider,pyro oldunuz mu bir de sizden kaçıyorlar siz de rahatlıkla içeri sızıyorsunuz ve rahatlıkla bıçaklıyorsunuz arkadan.[DOUBLEPOST=1408356644,1408356567][/DOUBLEPOST]
Ben dün onun gözlüğünü düşürdüm pyro da giyince bütün her yeri O videodaki gibi görüyorsun :D millet ölünce gülüyor parlıyor pyro alev yapınca gök kuşağı çıkyor millet parçalandı mı balonlar bisiklet falan çıkıyor :lol: çok fena bir şey la :D
bendede var pyronun gözlüğü adama ateş ediyorsun gülüyor :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Pyro niye kaçsın ki Pyro zaten Spy dan daha avantaşlı yani etrafını biraz ateşle spy varsa yakarsın olur biter
Öyle demedim sen Pyro oldun mu adamlar senden kaçıyor özellikle de düşmen spy kaçıyor kaçarken de kimliğini belli ediyor :D
Ben sniperla heavynin arkasına yaklaştım bir de spy'a daha özen gösteriyor millet onu da söyleyeyim yani. :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle demedim sen Pyro oldun mu adamlar senden kaçıyor özellikle de düşmen spy kaçıyor kaçarken de kimliğini belli ediyor :D
Ben sniperla heavynin arkasına yaklaştım bir de spy'a daha özen gösteriyor millet onu da söyleyeyim yani. :D
spy kullanmak zorluyor bazen[DOUBLEPOST=1408356952,1408356850][/DOUBLEPOST]
Vpn kullanıyorum yine girmiyor durum vahiym .-.
Spy la Pyro evleniyor sonra gerdek gecesi falan oluyor .-. çocukları oluyorr oda ejderha ismini spyro koyuyorlar

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şu Tf2'ye bir Sincap eklemediler böyle sincap ağaca çıksa fındık atsa rakibini ısırabilse adam toplayıp milleti dövdürtse falan ne güzel olurdu :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Şu Tf2'ye bir Sincap eklemediler böyle sincap ağaca çıksa fındık atsa rakibini ısırabilse adam toplayıp milleti dövdürtse falan ne güzel olurdu :D
Aşırı ağır bir spoiler ekledim nefesin kesilecek,ben bile bakmaktan duramıyorum. :aşık:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...