- En iyi cevaplar
- 0
Önce tabii ki buOradaki adamın kafasını yaşamak isterim![]()
Yaşasın dandik şarkılar S:2 Vol : 2
Önce tabii ki buOradaki adamın kafasını yaşamak isterim![]()
Çok iyi ya
Cidden konuştun mu ?Benden (hiç güzel olmasa da) kısa bir pasta (ACELEYLE YAZILDI):
Bir gün bir forma alacaktım. Kargoya sipariş ettirdim, parayı da vermiştim. Ama kapıya gelince formanın yanında bir cd vardı. fcb.avi yazıyordu. Açtım, bir odada tüm Barçalı futbolcular işkence çekiyordu. Ama işin korkunç bir yanı da vardı: Messi ve Neymar'ın önündeki bendim ve ben de işkence görüyordum. Odadaki herkes ölüydü. Ve sonra... Uyudum.
Kalktığımda kapı çalıyordu, ben açtım. Videodaki garip adam ve tüm Barçalı futbolcular kıpkırmızı gözleriyle karşımdaydı... Ve adam bana bakıp şöyle dedi:
"Kaderini gördün ama kaderinden kaçamazsın. Boşuna çabalama. Ölüceksin."
DUYURU: Arkadaşlar şaka bir yana, bu pastayı çevirmeyi planlıyorum. İşte Video:
(NOT: Pastanın yapımcısıyla konuşmuşluğum vardır, izni alıp (izinsiz olmasın maksat) çevireceğim.)
Sen demeseydin ben dicektim 5 6 kere dinledim bunuÇok iyi ya[DOUBLEPOST=1408306595,1408305714][/DOUBLEPOST]Güncel !
Sende hoşgeldinBenden (hiç güzel olmasa da) kısa bir pasta (ACELEYLE YAZILDI):
Bir gün bir forma alacaktım. Kargoya sipariş ettirdim, parayı da vermiştim. Ama kapıya gelince formanın yanında bir cd vardı. fcb.avi yazıyordu. Açtım, bir odada tüm Barçalı futbolcular işkence çekiyordu. Ama işin korkunç bir yanı da vardı: Messi ve Neymar'ın önündeki bendim ve ben de işkence görüyordum. Odadaki herkes ölüydü. Ve sonra... Uyudum.
Kalktığımda kapı çalıyordu, ben açtım. Videodaki garip adam ve tüm Barçalı futbolcular kıpkırmızı gözleriyle karşımdaydı... Ve adam bana bakıp şöyle dedi:
"Kaderini gördün ama kaderinden kaçamazsın. Boşuna çabalama. Ölüceksin."
DUYURU: Arkadaşlar şaka bir yana, bu pastayı çevirmeyi planlıyorum. İşte Video:
(NOT: Pastanın yapımcısıyla konuşmuşluğum vardır, izni alıp (izinsiz olmasın maksat) çevireceğim.)
Cidden konuştun mu ?
Forumun bokunun çıktığının kanıtı.
"Araya yine yalakalığı sıkıştırmışsın."
Dediğim için "Küfür Ve Hakaret"den uyarı almışım lan.[DOUBLEPOST=1408307402,1408307183][/DOUBLEPOST]Hayır anlamıyorum bu forum neden bizimle uğraşıyor ! Başka insan mı kalmadı lan.Yok "Bu da neüy!?" yazdığım için sınırsız banlanmalar filan.
He bir de Iskefiyeli_'nin banlanma sebebi,
"Tartışma çıkaran kişilerin yasaklanması ile sizin hesabınızın yasaklanması aynı zamanda olmuştur...."
Bu ne lan ???
Olmamışbuda olmamış değilmi ?![]()
O öncekinden daha beter bir bahane lan.Banlıyken nasıl uygunsuz davrandık ! Hayalet mi girdi hesaplarımıza lan (!)Aradabir ile konuştum. Ban sebebinin şu olduğunu söyledi;
"Uygunsuz davranışlarınız devam ettiği için hesabınızın banı sınırsıza çevrildi." Banlıyken nasıl uygunsuz davrandıysak artık.
Trixy'nin Oyun Arkadaşı'nı da çevir misin ?evet, deviantart'ta onla sohbet etmişliğim vardır. ama genelde hep gece konuşur (çünkü onların saati bizden yaklaşık 2 saat geri), biraz zor oluyor benim için. ayrıca pek iyi almanca bilmediğimden ingilizce konuşuyorum.
maalesef forumun durumu böyle kardeşim...
Duyrulur: Ayrıca kendi yazdığınız bazı pastaları ingilizceye çevirip tüm bildiğim sitelere yaymaya çalışacağım.
BırakıyorumOlmamış
O öncekinden daha beter bir bahane lan.Banlıyken nasıl uygunsuz davrandık ! Hayalet mi girdi hesaplarımıza lan (!)
[DOUBLEPOST=1408307841,1408307782][/DOUBLEPOST]
Trixy'nin Oyun Arkadaşı'nı da çevir![]()
ingilizceye mi çevirsinOlmamış
O öncekinden daha beter bir bahane lan.Banlıyken nasıl uygunsuz davrandık ! Hayalet mi girdi hesaplarımıza lan (!)
[DOUBLEPOST=1408307841,1408307782][/DOUBLEPOST]
Trixy'nin Oyun Arkadaşı'nı da çevir![]()
Yok İspanyolca'yaBırakıyorum[DOUBLEPOST=1408307894][/DOUBLEPOST]
ingilizceye mi çevirsin![]()