Red'in Partisi vol.2 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
!!!!!!ARKADAŞLAR!!!!!!

ÖĞRETMEN TANIDIKLARIMDAN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE; BU SENE VEYA BİR SONRAKİ SENE YAPILACAK OLAN DÜZENLEME İLE CUMARTESİ GÜNLERİ DE OKUL OLACAK!!!!! MEB'DEN YAZI GELMİŞ OKULA SÖYLEDİLER BANA MORALİNİZİ BOZDUM BİLİYORUM FAKAT BİLMENİZ GEREK!!!!!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@KadirBerk @KadirBerk @KadirBerk @KadirBerk @KadirBerk @KadirBerk @KadirBerk @KadirBerk @KadirBerk Artık bu kadar etiketten sonra unutulursan yuh[DOUBLEPOST=1408229858,1408229778][/DOUBLEPOST]
!!!!!!ARKADAŞLAR!!!!!!

ÖĞRETMEN TANIDIKLARIMDAN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE; BU SENE VEYA BİR SONRAKİ SENE YAPILACAK OLAN DÜZENLEME İLE CUMARTESİ GÜNLERİ DE OKUL OLACAK!!!!! MEB'DEN YAZI GELMİŞ OKULA SÖYLEDİLER BANA MORALİNİZİ BOZDUM BİLİYORUM FAKAT BİLMENİZ GEREK!!!!!
Yaşasın Artık 2x Acı Çekip Ülkede İç Savaş Çıkarabileceğiz Bu Kural Sincapları Etkiliyor Mu? Bir Haber Var Mı?

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bütün okullar etkilenecek, özel okullar dahil. Dersaneler kapatıldığı için okul günleri arttırılıyor.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bütün okullar etkilenecek, özel okullar dahil. Dersaneler kapatıldığı için okul günleri arttırılıyor.
Özel okullar bari 5 gün olsun zaten onlar dershane gibi okuldan sonra etüt yapıyolar hafta sonu etüt yapıyolar al sana iç içe okul ve dershane :D
Bi de beni düşünün A:SD:D

Nereye gelmiş Sincap yeni geldim :D
Sabah açtım 20 bildirim aşağılara indim ve 10 bildirim senden Allah razı olsun :D :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...