Skini alıp başkalarına satacağım
Benim yaptığımı söylersen satSkini alıp başkalarına satacağım![]()
OlursBenim yaptığımı söylersen sat![]()
I HATE LAPIS[DOUBLEPOST=1408377965,1408377891][/DOUBLEPOST]La Lapis toplayıcısı mıdır nedir o rütbeden kurtulmuşum oh bee nefret ediyorum lapisten adı üstüne la pis
Espiri miydi bu şimdi100 Çinliye Sorduk 100 Aynı Cevap Aldık... Meğer Hep Aynı Çinliye Sormuşuz
BombomBeyler adam gibi oynanabilecek hilesi az (Hilesiz demiyorum çünkü hilesiz oyun görmedim POİNT BLANK ve LEAGUE OF LEGENDS dışında) online oyun bilen var mıdır?
Tf2Beyler adam gibi oynanabilecek hilesi az (Hilesiz demiyorum çünkü hilesiz oyun görmedim POİNT BLANK ve LEAGUE OF LEGENDS dışında) online oyun bilen var mıdır?
Tf2 oynuyom süper türk serverları dışındaTf2
Battlefield heroes
Fifa world
*Edit : pointblank hile doluydu bir ara
ilk zamanlarda bende sevmezdim bfh yi şu an oyuna para bile verdim .Tf2 oynuyom süper türk serverları dışında
Battlefield heores sevemedim bir türlü anlamadım neden sevemediğimi
Fifa World Futbol sevmem malesef
Ben o dönemde yoktum Point Blank'ta bilmiyorum o yüzden ama şimdi ki hali süper
Ooo demek capon oyunları sunuyorsun deneyebilirim başka bildiğin var mı bir de bu s4 league ne la herkes konuşuyorilk zamanlarda bende sevmezdim bfh yi şu an oyuna para bile verdim .
Dur lan ! Aklıma geldi ! Microvolts! Oyna ![DOUBLEPOST=1408383900,1408383580][/DOUBLEPOST]microvolts oynağğhhh
s4 league oynamadım . Oynamakta istemiyorum ..-.[DOUBLEPOST=1408384116,1408384063][/DOUBLEPOST]Ooo demek capon oyunları sunuyorsun deneyebilirim başka bildiğin var mı bir de bu s4 league ne la herkes konuşuyor
japon oyunu değil lan alakası yok sadece bir karakterin tipi öyle . Sen microvolts oyna !Ooo demek capon oyunları sunuyorsun deneyebilirim başka bildiğin var mı bir de bu s4 league ne la herkes konuşuyor