- En iyi cevaplar
- 0
inş cnm yaBunu beğenmezseniz 10 melek uçacak biri duracak dokuzu devam edecek sonra da jack'in ruhu sizi kesecek![]()
inş cnm yaBunu beğenmezseniz 10 melek uçacak biri duracak dokuzu devam edecek sonra da jack'in ruhu sizi kesecek![]()
Neyse bu gün kendimi fazla yordum biraz yatayımHocam bakın lütfen.
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
*Yatarken mesaj yazma qeyf*Neyse bu gün kendimi fazla yordum biraz yatayım
Sadece güldüğümden dolayı veğendimBunu beğenmezseniz 10 melek uçacak biri duracak dokuzu devam edecek sonra da jack'in ruhu sizi kesecek![]()
Beni de veğen !Sadece güldüğümden dolayı veğendim![]()
Gulum sen yatNeyse bu gün kendimi fazla yordum biraz yatayım
Vay i....e sattı yaMuhabbet çirkinleşti ben plug dj partisindeyim .-.
Muhabbeti ne hale getirdin.Ve sansürlesen bile o küfür sayılıyor.Vay i....e sattı ya
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
2 saat boyunca birisine düşüş tekniklerini öğrettim ve hala anlamadı(judo).Anlatabilmem için her 10 saniyede 2–3 kez düşmem gerekti + öğrettiğim kişi yeni başladığı için yumuşak yeri ona vermek zorunda kaldım bana taş gibi bir yer geldi ve her saniye tekrarlamam gerektiği için şu an omuriliğimin kırılmış olabileceğini düşünüyorum*Yatarken mesaj yazma qeyf*
2 haften birsey olmaz ki.Muhabbeti ne hale getirdin.Ve sansürlesen bile o küfür sayılıyor.
Vay i....e sattı ya