Abi öyle ya bizim arkadaş hem siciyor hem de oyun oynuyor.Anen evdemi?Tuvalete bilgisayarla girmek fantastik bi olaymış![]()
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Abi öyle ya bizim arkadaş hem siciyor hem de oyun oynuyor.Anen evdemi?Tuvalete bilgisayarla girmek fantastik bi olaymış![]()
Eseninki gene iyi benimki sınırsızHe bu arada @unununium Profilindeki uyarı puanlarını kastettim
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
1 uyarı puanın var![]()
He bu arada @unununium Profilindeki uyarı puanlarını kastettim
1 uyarı puanın var![]()
He bu arada @unununium Profilindeki uyarı puanlarını kastettim
[DOUBLEPOST=1408611195,1408611161][/DOUBLEPOST]Aramızda dertli bir arkadaş var .bilgisayardan yazanlar şuradan dert müziği çalın bakiyim![]()
Adam aynı şeyi yazıp duruyorForumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Ya konu neCidden ona mı uğraşıyonuz tapatalktan giriyorum diye?
Tamm ben gidiyorumBoş gezenin boş kalfası![]()