cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bana yapmıyor hiçAL işte yine Tapatalk ya....
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Bana yapmıyor hiçAL işte yine Tapatalk ya....
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
Vay kardeşim nasılsınBeyler küfür falan yazıyorsun aman diyim konu arşive gitmenisin sizde uyarı almayın o kadar mesajımız var bu konuda
İyim ya doktordan geliyorum konuşmaları kaçırmışım neler olmuş nelerVay kardeşim nasılsın
Valla diğerleri ozetlesin.. Üşendimİyim ya doktordan geliyorum konuşmaları kaçırmışım neler olmuş neler![]()
Geçmiş olsun hayırdır?İyim ya doktordan geliyorum konuşmaları kaçırmışım neler olmuş neler
Siz nassınız grup
Rol yapma plugini mi var ahaaa...Evet rol yapma plugininden anlıyorum
Bana da lazımBeğenin beyler hadi topluca![]()
O ne lan o ne malLan biseksualim dedim kimse takmadı Allah'a küfür ediyorum desem yine kimse takmayacak beni![]()
O ne lan o ne malLan biseksualim dedim kimse takmadı Allah'a küfür ediyorum desem yine kimse takmayacak beni![]()
O ne lan o ne **Lan biseksualim dedim kimse takmadı Allah'a küfür ediyorum desem yine kimse takmayacak beni![]()
Tamam vaz geçtimEvet rol yapma plugininden anlıyorum