RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
vol.3 çok daha güzel olacak.Forumu sallayacak eminimLa sohbete sadece biz katılıyoruz zaten .-.
vol.3'e gelmezsin yanivol.4 gelirim phen çıkcağı zmn
Gelecek en yakın zamanda Hala yan hesabını kullanıyorsun sanıyordumGelsin artık birde neden yan hesabımı etiketliyorsun ?
Komik değilsin.Vol 999999999999999999999999 Gelsin Öyle Gelirim.
Ben Gıcıklığına Değil Gerçekten Gelmesin Dedim.Komik değilsin.
Ben burada adam gibi bir oylama yapıyorum sırf gıcıklığına "Gelmesin." diyenler var.Bunlardan biride sensin sanırım.
Her hesabımda yaptığım eğlenceli partiler.Konu genellikle 50-70 sayfası arası oluyor.Hedef 100 sayfa.Fakat bazı post'çu arkadaşlar partinin içine ediyor.Ama genellikle coşturtucu müzikler,korkunç creepypastalar ve zombilikler oluyor.İç çıkartma filan.Oraya hiç girmeyelim biz.Partinin en aktifleri şu anlık @zombiespaceman1 ve @lSincapl'dir."Red'in partisi" kısmını anlasaydım her şey tozpembe olacaktı benim için. -Mevzu ne ola ki? Katılabilirim hani yer varsa.-
Alınma ama sizin gibiler yüzünden partinin içine ediliyor.Hadi bu gün aç post kasak biraz
Yoo ben post kasalım diyorum diye böyle bir psikoloji yaşıyorsunHer hesabımda yaptığım eğlenceli partiler.Konu genellikle 50-70 sayfası arası oluyor.Hedef 100 sayfa.Fakat bazı post'çu arkadaşlar partinin içine ediyor.Ama genellikle coşturtucu müzikler,korkunç creepypastalar ve zombilikler oluyor.İç çıkartma filan.Oraya hiç girmeyelim biz.Partinin en aktifleri şu anlık @zombiespaceman1 ve @lSincapl'dir.
Şu ana kadar vol.1 ve vol.2 yi getirmiş bulunmaktayız.Hepsi de çok tuttu. vol.3 gelsin mi gelmesin mi onu soruyorum
Alınma ama sizin gibiler yüzünden partinin içine ediliyor.
Çoğunlukla "Gelmesin." oyu verildiği için parti 3 ay sonraya ertelenmiştir.Sanırım "Yıl Başı Partisi" yapacağız.
La ne yılbaşıHer hesabımda yaptığım eğlenceli partiler.Konu genellikle 50-70 sayfası arası oluyor.Hedef 100 sayfa.Fakat bazı post'çu arkadaşlar partinin içine ediyor.Ama genellikle coşturtucu müzikler,korkunç creepypastalar ve zombilikler oluyor.İç çıkartma filan.Oraya hiç girmeyelim biz.Partinin en aktifleri şu anlık @zombiespaceman1 ve @lSincapl'dir.
Şu ana kadar vol.1 ve vol.2 yi getirmiş bulunmaktayız.Hepsi de çok tuttu. vol.3 gelsin mi gelmesin mi onu soruyorum
Çoğunlukla "Gelmesin." oyu verildiği için parti 3 ay sonraya ertelenmiştir.Sanırım "Yıl Başı Partisi" yapacağız.
Her hesabımda yaptığım eğlenceli partiler.Konu genellikle 50-70 sayfası arası oluyor.Hedef 100 sayfa.Fakat bazı post'çu arkadaşlar partinin içine ediyor.Ama genellikle coşturtucu müzikler,korkunç creepypastalar ve zombilikler oluyor.İç çıkartma filan.Oraya hiç girmeyelim biz.Partinin en aktifleri şu anlık @zombiespaceman1 ve @lSincapl'dir.