Redstone devresini kapanırken geciktirmek ???

pasaburaklara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kızıltaş yineleyiciyi geri çekerek devreniin elektrik akışını geciktirebiliyoruz fakat kapanırken aynı zaman farkıyla kapatmak mümkün mü?

pasaburaklara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dediğini yaptım ama olmadı. yapışkan pistonun üzerinde yapışan piston koymaya çalışıyorum. biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bir blok koy.üzerine lever,yanına redstone torch koy. torchtan repeater ile bir pistona götür enerjiyi. o bluğun diğer tarafından ise başka bir enerji götür.belli bi yerde dur ve 1 boşluk bırakıp devam et. pistona bir blok koymayı unutma (Galiba anlatamadım :()

pasaburaklara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

aşağı doğru açılan gizli yapışkan piston kapı yapmaya çalışıyodum ama yukardaki videoda buldum[DOUBLEPOST=1398612748,1398606875][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar video isteklerimi çözemedi amacım şöyle, diyelim ki 3 tane yapışkan piston var adları a b c olsun. açılırken ilk önce a sonra b sonra c şeklinde açılıyolar. Kapanırken ilk önce c sonra b sonra a pistonu kapansın istiyorum. Bizim kızıltaş yineleyiciler a b c diye açıp a b c diye kapatıyolar, bu da devreyi bozuyor.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Komut bloğu kullanmak gerekir . komut bloğuyla ona setblock fln işte çnce abc sırasıyla koyarsın komut bluğu yardımıyla ardından yine komut bloğu yardımıyla onları silersin.

pasaburaklara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yardımın çok teşekkür ederim ama hayatta kalma oynuyorum orda komut bloğu olduğunu sanmıyorum olsa da bence hileye giriyor :)