RedStoneHunter | Minigame | Türk Yapımı |

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet kendim yaptım teşekkürler
başkalarınında bundan faydalanması için link atacakmısın şu an yapmakta olduğum hub sunucu projeme eklerim baya fazla projem var yoww hub sunucusu 4.proje neyse link vericekmisin bir ara verirsen büyük ihtimal kullanırım ^_^[DOUBLEPOST=1438814590,1438814483][/DOUBLEPOST]
ne üslubu kardeşim kötü bir söz mü söyledim ben? adam tam olarak bitirdiği zaman açsaymış o zaman konuyu. burada haksızları savunmanın bir önemi yok
UZA !

bücür :)

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
başkalarınında bundan faydalanması için link atacakmısın şu an yapmakta olduğum hub sunucu projeme eklerim baya fazla projem var yoww hub sunucusu 4.proje neyse link vericekmisin bir ara verirsen büyük ihtimal kullanırım ^_^[DOUBLEPOST=1438814590,1438814483][/DOUBLEPOST]
UZA !

bücür :)
V2 'den önce paylaşmayı planlamıyorum , büyük ihtimalle birine aktarıcam bu aralar burada olmucam

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
V2 'den önce paylaşmayı planlamıyorum , büyük ihtimalle birine aktarıcam bu aralar burada olmucam
Bende hub suncumda kullanmayı düşünüyorum tüm minigames ler tamamlanmıştı bu arada hub sunucu full minigames den oluşuyor bir tane daha kalmıştı onuda bu yapacam gerçekten eğlenceli bir minigame eğer kesin paylaşıcaksan ben bu oyun için map çalışmalarını başlatıyorum