Redstoneler birleşmiyo

serseri447

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lav ve su nie akmıyo ben onu soruyorum n o d u s u sildim sw de sorun var diyorum redstone ilet miyor lav ve su akmıyor diyorum ve suan da n o d u s yok pcm de

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
lav ve su nie akmıyo ben onu soruyorum n o d u s u sildim sw de sorun var diyorum redstone ilet miyor lav ve su akmıyor diyorum ve suan da n o d u s yok pcm de
Sen sildim yazmadım kapattım yazdın.Ayrıca Türkçe'mizi düzgün kullan.Lav ve su sorununu bilmiyorum.

Şu Türkçe'yi düzgün kullan.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Essentials var mi serverinde ? Varsa ondan olabilir koyulmuyor mu akmiyor mu? Koyulmuyorsa Essentials klasorune gir oradan config.yml ac ctrl f yap lavin kodunu arat eger cikarsa sil o kodu.
Blacklist block gibi birsey yazmasi lazim yanlis seyi silme .d
Blabla:
Blabla:
Blabla:
Seklinde alt alta ya 2 yada uctane sey olacak. Simdi gormedigimden hatirlamiyorum. Benim serverimde de oluyordu.
Tabi blabla yazmayacak :)
Eger essentials yuklu degil yada koyupda akmiyorsa bilemem
:)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

serseri447

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Essentials var mi serverinde ? Varsa ondan olabilir koyulmuyor mu akmiyor mu? Koyulmuyorsa Essentials klasorune gir oradan config.yml ac ctrl f yap lavin kodunu arat eger cikarsa sil o kodu.
Blacklist block gibi birsey yazmasi lazim yanlis seyi silme .d
Blabla:
Blabla:
Blabla:
Seklinde alt alta ya 2 yada uctane sey olacak. Simdi gormedigimden hatirlamiyorum. Benim serverimde de oluyordu.
Tabi blabla yazmayacak :)
Eger essentials yuklu degil yada koyupda akmiyorsa bilemem
:)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
koyuyorum akmıyor :S

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Server dosyasini sil ve yeniden yukle baslangic yap duzelir pluginleri sifirdan yukle

Samanyolu Galaksisinden Tapatalk 2 ile gonderildi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Birisi /stoplag çekmiş olabilir ^_^ /stoplag -c yazarak düzeltebilirsin :)