lahuti
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
N o d u s'u sileceksin bu kadar basit.kardeş tmm oı n o d u s dan mış onu düzelttim az önce düzelmediydi simdi kapayınca oldu ama nie lav yada su akmıyor yada redstone çalışmıyor bak![]()
N o d u s'u sileceksin bu kadar basit.kardeş tmm oı n o d u s dan mış onu düzelttim az önce düzelmediydi simdi kapayınca oldu ama nie lav yada su akmıyor yada redstone çalışmıyor bak![]()
Sen sildim yazmadım kapattım yazdın.Ayrıca Türkçe'mizi düzgün kullan.Lav ve su sorununu bilmiyorum.lav ve su nie akmıyo ben onu soruyorum n o d u s u sildim sw de sorun var diyorum redstone ilet miyor lav ve su akmıyor diyorum ve suan da n o d u s yok pcm de
onu denedim akmasını açtım yinede olmuyo bide tüm sw de akmıyor sadece biyerde deilLav ve su da we bir komutundan dolayı akmıyor
Plugin diye hatırlıyorum.onu denedim akmasını açtım yinede olmuyo bide tüm sw de akmıyor sadece biyerde deil![]()
koyuyorum akmıyorEssentials var mi serverinde ? Varsa ondan olabilir koyulmuyor mu akmiyor mu? Koyulmuyorsa Essentials klasorune gir oradan config.yml ac ctrl f yap lavin kodunu arat eger cikarsa sil o kodu.
Blacklist block gibi birsey yazmasi lazim yanlis seyi silme .d
Blabla:
Blabla:
Blabla:
Seklinde alt alta ya 2 yada uctane sey olacak. Simdi gormedigimden hatirlamiyorum. Benim serverimde de oluyordu.
Tabi blabla yazmayacak
Eger essentials yuklu degil yada koyupda akmiyorsa bilemem
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi