Refleks Geliştirme

İşinize Yaradımı

• Evet

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

KrolingEr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merabah Arkadaşlar bugün sizler refleks geliştirmeyi söyliyecegim hepmizin başına dayak yeme sorunu vardır hatta ben refleksi geliştimeden önce 1 kişi zor dövüyordum neyse
Refleks geliştirmezsek ne olur:
Bir süre sonra okula gidiyorsanız ve kavga ediyorsanız dayak yersiniz ve bu kötüdür
bunu için refleks gelişitirirz

Refleks Geliştirdikden sonra(gerçek ve rahat yapıcanız şey):

ve ben şuanda rahat dövüyorum bizim sınıfda biri boksa gidiyo benim iki katım 3 hamlede yere yıkıyorum ve adeta yuri boyka gibiyim :D

neyse ne yapılması gerek ? :
tüm cod oyunlarını en zor da 2 kez bitirin ve tüm fps oyunlarda aksyionlu en zorda bitirin

evet sonra günde 20 kez sag 20 kez sol ayak zıplayım 150 ekz iki ayak sürekli tekme çalışın babanızla gerekirse dövüşün defans yapın i

İlk Gün:
5 şınav
50 zıplama
1 mekik

İkinci Gün:
Duvara 20 vuruş ama hafif duvara sonra gelip elim kırıldı demeyin
Duvara 20 tekme
Havaya savunma yapın dayanıklılınızı geliştirin örnegin bundan önce bildiğin ilk yumdrukda yerdeydim şimdi kolumu kırıyolar gene saldırıyom

Üçüncü Gün Artık Tüm Günler Böyle(zıplama ve Duvara Vuruş hariç hepsini 5 er dakka aralıklarla yapın ik 5 dakka 5 ni sonraki 5 dakkda dier beşini)

20 şınav
250 zıplama
50 sol ayak zıplama
50 sağ ayak zıplama
30 mekik
Sert Duvara 5 Vuruş
Ser Duvara 5 Tekme
Artık Gidip boks salonunda antröner kiralarsanız ve onla dövüşürseni çok hızlı gelişir veya spor yaparsanız

İşinize Yaradıysa Teşekür Etmeyi Unutmayın :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Cidden bu tarz dövüşlerde şaka maka gücün veya kasın aksine refleks daha önemli, refleksleriniz insan dışı olursa belki size doğru gelen bir kurşundan bile çok ani hareket ederek kaçabilirsiniz. Fakat refleks kolay geliştirilecek bir şey değildir ve adam dövmek için yeterli değildir.

tayi62

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim eline sağlık anlayışlıyı anlayan anlar. Ama kimse ciddiye almaz