register şifre sorunu

GNTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bak bazı Serverlerde Kayıt Olurken Farklı Türkçeleştiriyorlar
/register sifre tekrarsifre yazıyorsun kimisinde
/kayit sifre tekrar sifre
|- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
| Giriş İçin İse
| /login sifre ve ya ;
| /giris sifre yazman yeterli olacaktir..[DOUBLEPOST=1405684969,1405684928][/DOUBLEPOST]Wrong Password Diyorsa Anlıyacağın gibi şifre hatalı geçmiş olsun ya aynı Kullanıcı adıyla kayıt yapılmış ya ada Hesabın çalınmış ! :)

aHmaD_bİnVelid

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmmm Sen Crack mısın Orjinal mı? Mesela Cracksan Başka İsimle Oynuyosan O Kişi Kendine orda Hesap Açmış Ola bilir.

Realfirsty

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
register kayıt demektir
login giriş demektir
mesela yeni swye başladım
/register örnek örnek (yazıyorum kayıt oluyor)
mesela daha önceden girdiğim aynı swye girmek istiyorum
/login örnek örnek (yazıyorum giriş yapıyor)
maksimum sayıya ulaştınız hatası verirse interneti reslicen
bukadar basit :)

jorden1234

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
[QUOTE = "davon Tallinn, post: 585 284, member: 15455"] I give examples Look
/ Register 123456 123456

The same password twice as gircek get the above. [/ QUOTE][DOUBLEPOST=1418847736,1418847591][/DOUBLEPOST][QUOTE = "davon Tallinn, post: 585 284, member: 15455"] I give examples Look
/ Register 123456 123456

The same password twice as gircek get the above. [/ QUOTE]

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak şimdik:
/register şifre şifre
bu olmazsa;
/kayıt şifre şifre

tekrar girmek için;
/login şifre
ve ya
/giriş şifre

eğe işe yaramazsa hesabın çalınmış demektir (orjinalsen),
eğer cracksen direk başka bi isimle gir.
benden bu kadar

sk8erace1234

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ltfn bnada yardım edin /register sifre sifre gibi büssürü şey denedm kbl etmyor diye bn farketmeden kbl etmiş bnde oyundan çıkmıştm girdiğimde tekrar gene register şifre şifre yazıyom login şifre çıkıyo bnde büssürü denediğim için bulamıyom nasıl bu sorunu yok edip tkrar keyıt olabilirim ltfn yardım edin :((

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ltfn bnada yardım edin /register sifre sifre gibi büssürü şey denedm kbl etmyor diye bn farketmeden kbl etmiş bnde oyundan çıkmıştm girdiğimde tekrar gene register şifre şifre yazıyom login şifre çıkıyo bnde büssürü denediğim için bulamıyom nasıl bu sorunu yok edip tkrar keyıt olabilirim ltfn yardım edin :((

Bir defa register yazarak kayıt olduktan sonra login yazarak giriş yaparsın
Ve keşke ayrı konu açsaydın da bu konuyu hortlatmasaydın

KaanGG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaslar lütfen acil bir cevap bekliyorum sorunum icin.Bir servere girdim 130 kişilik.Register yapıcam şifreyi 2 kere yazdım ama zaten kayıt olunmuş yazıor.Sonra sinirlendim ve şöyle yazdım./register dfgnalfgmdfkgamslgnask dfgnalfgmdfkgamslgnask. Sonra register olmayı denedim bu kullanıcı adıyla.Zaten kayıt olunmuş dedi.Bana biraz saçma geldi bu işi nasıl çözebilirim?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaslar lütfen acil bir cevap bekliyorum sorunum icin.Bir servere girdim 130 kişilik.Register yapıcam şifreyi 2 kere yazdım ama zaten kayıt olunmuş yazıor.Sonra sinirlendim ve şöyle yazdım./register dfgnalfgmdfkgamslgnask dfgnalfgmdfkgamslgnask. Sonra register olmayı denedim bu kullanıcı adıyla.Zaten kayıt olunmuş dedi.Bana biraz saçma geldi bu işi nasıl çözebilirim?
Başka bir isim ile gir.
O isimle başka birisi kayıt olmuş çünkü.

KaanGG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her sacma ismi denedim yenede bu isimle kayıt olunmuş dedi.Youtube nin bir şarkı videosunun linkiyle bile girdim ama kayıt olunmus dedi

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hım modemi aç kapa yada ip toolsdan ip değiştir olmazsada bilmiyom yani ilk defa duyuyom aynı ip mi diyo aynı isim mi diyo?

-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-BF-GTA-

CanSıkıntısıOyuncusu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0