- En iyi cevaplar
- 98
Authme Reloaded Olması Şart mı Çünkü Reloaded Kullanınca İP Sorunu Çıkıyor da![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Burada yazdığına göre AuthmeReloaded gerekliymiş ama dene istersen.
Authme Reloaded Olması Şart mı Çünkü Reloaded Kullanınca İP Sorunu Çıkıyor da![]()
Hatta İP den Ziyade Konsolda Hata Alıyorum... Sunucu Hiç AçılmıyorAuthme Reloaded Olması Şart mı Çünkü Reloaded Kullanınca İP Sorunu Çıkıyor da![]()
Welcome.txt yazıyı chatte gönderir türle olarak göstermezAuthme > welcome.txt > istediğinizi yazınız.
GG'Dosent Work
Yok Göndermezde Bu Arada Yanlış Olmuş10 saniye sonra oyuncu giriş yapmamış olsa bile mesajı görecektir tahminimce.
options:
sunucuadi: '&2&lSon&c&lOsmanli'
on login:
wait 5 second
if player is logged:
send player title "{@sunucuadi}" with subtitle "&cHoş geldin."
if player is not logged:
wait 5 second
if player is logged:
send player title "{@sunucuadi}" with subtitle "&cHoş geldin."
Bu Skript Çalışmıyo Authme Reloaded Yok Bende Kurunca Konsolda Hata Alıyorum SUnucu AçılmıyorYok Göndermezde Bu Arada Yanlış OlmuşDüzeltiyim
Düzelmiş Hali:
[Yanlış Hali Gönderebilir Bu Göndermez Giriş Yapmadıysa]
PHP:options: sunucuadi: '&2&lSon&c&lOsmanli' on login: wait 5 second if player is logged: send player title "{@sunucuadi}" with subtitle "&cHoş geldin." if player is not logged: wait 5 second if player is logged: send player title "{@sunucuadi}" with subtitle "&cHoş geldin."
Authme Plugini + Authme Sk Addon GerekliBu Skript Çalışmıyo Authme Reloaded Yok Bende Kurunca Konsolda Hata Alıyorum SUnucu Açılmıyor
Çok yanlış gelmişsen /:Authme > welcome.txt > istediğinizi yazınız.
GG'Dosent Work
Tab2 tab2 TAB2Çok yanlış gelmişsen /:
on join:
is Logged:
send player title "sunucu adı" with subtitle "hoşgeldin"
is Registered:
send player title "sunucu adı" with subtitle "hoşgeldin"
authmeskaddonun direk indirme linkini atar mısınız ? dosya tc ya da farklı bir siteden attıkları link çok karışıktı indiremedimherhangi bir süre eklemene gerek yok süresiz çalışıyor giriş yaptığı gibi mesaj atar kayıt olduğu gibi mesaj atarPHP:on join: is Logged: send player title "sunucu adı" with subtitle "hoşgeldin" is Registered: send player title "sunucu adı" with subtitle "hoşgeldin"
AuthmeSkAddon gereklidir
on authme login:
send "Hello" to player
27 Aralıktan kalma bir konuyu hangi akla hizmet canlandırdın bilemiyorum ki zaten yukarıda çözümü verilmiş.pff :/
ilk önceLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.addonu indir.
sonraLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.buraya bak :/
Kod:on authme login: send "Hello" to player