Regular Show'dan öğrendiklerimiz

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
115 - Kas adam eziktir

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
115 : Kas Adama Sakın Ezik Deme Yoksa Hastanelik Olursun
116 : Sakın Kas Adama Şaka Yapma Yoksa Ölürsün
117 : Sakın Ahbab Zamanı Adlı Parfumu kullanma yoksa Unıcornlar gelır
118 : Asla Naber Müdür Adlı Sıyah Beyaz Hıcde korkunc olmayan Korku fılmını ızleme ruyana gırer
119 : Asla Dunyanın EN Iyı Kasetı adlı fılmı ızleme bılınchaltın televızyona cekılır hatıralarınla beraber
120: RİGBY Asla Omlet veya Yumurta Yemesın :)
121 : Cadılar Bayramında Asla Gerçek Bir Büyücünün Evine Yumurta Atma Yoksa Senı Eve Cevırır ve kocaman yumurta atar sana :D
122 : Sakın EVDEKI SAATLERI Toplayıp Fırına Atma yoksa sonsuzlukta cezalandırırlırsın zaman baba tarafından :D
123 : Kesınlıkle RIGBY LE ZOMBI YEMEK PARTISINE Git :)
124 : Asla Birinden İyilik Dileme :D
125 : Asla Margaret in çiçeklerini Sulama :)
126 : Asla Fazla Abur Cubur Yeme Yoksa Ruhun Bedenını Terk Eder :D
127 : Asla Bakışma Yarışması yapma
128 : Asla Popsun arabasıyla Bıır Kızın Numarasını Almayı Deneme :D
129: Asla Reklamlara İnanma :)
130 : Sen Ne Yaparsan Yap O Parka Bir Şey Olacak Ve Sen Temizlemek Zorunda Kalıcaksın Eyer Inkar Edersen Kovulursun :)

ARKADAŞLAR 15 - 20 TANE YAZI YAZDIM Bİ KAÇ KİŞİ LİKE LASIN BARİ :)

[DOUBLEPOST=1406298698,1406293135][/DOUBLEPOST]Saolasın ManyakWolf Lıkelamıssın :) Ayrıca Bundan Oncekı Yazılarımı Begenenlerede Tesekkur ederım :)

Son düzenleme:

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
115 : Kas Adama Sakın Ezik Deme Yoksa Hastanelik Olursun
116 : Sakın Kas Adama Şaka Yapma Yoksa Ölürsün
117 : Sakın Ahbab Zamanı Adlı Parfumu kullanma yoksa Unıcornlar gelır
118 : Asla Naber Müdür Adlı Sıyah Beyaz Hıcde korkunc olmayan Korku fılmını ızleme ruyana gırer
119 : Asla Dunyanın EN Iyı Kasetı adlı fılmı ızleme bılınchaltın televızyona cekılır hatıralarınla beraber
200 : RİGBY Asla Omlet veya Yumurta Yemesın :)
201 : Cadılar Bayramında Asla Gerçek Bir Büyücünün Evine Yumurta Atma Yoksa Senı Eve Cevırır ve kocaman yumurta atar sana :D
202 : Sakın EVDEKI SAATLERI Toplayıp Fırına Atma yoksa sonsuzlukta cezalandırırlırsın zaman baba tarafından :D
203 : Kesınlıkle RIGBY LE ZOMBI YEMEK PARTISINE Git :)
204 : Asla Birinden İyilik Dileme :D
205 : Asla Margaret in çiçeklerini Sulama :)
206 : Asla Fazla Abur Cubur Yeme Yoksa Ruhun Bedenını Terk Eder :D
207 : Asla Bakışma Yarışması yapma
208 : Asla Popsun arabasıyla Bıır Kızın Numarasını Almayı Deneme :D
209 : Asla Reklamlara İnanma :)
210 : Sen Ne Yaparsan Yap O Parka Bir Şey Olacak Ve Sen Temizlemek Zorunda Kalıcaksın Eyer Inkar Edersen Kovulursun :)

ARKADAŞLAR 15 - 20 TANE YAZI YAZDIM Bİ KAÇ KİŞİ LİKE LASIN BARİ :)

[DOUBLEPOST=1406298698,1406293135][/DOUBLEPOST]Saolasın ManyakWolf Lıkelamıssın :) Ayrıca Bundan Oncekı Yazılarımı Begenenlerede Tesekkur ederım :)
119.uncu madde yanlış.dünyanın en iyi kaseti değil ay ışığı çıkaran şu video bilinçaltını tvye çeker

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
119.uncu madde yanlış.dünyanın en iyi kaseti değil ay ışığı çıkaran şu video bilinçaltını tvye çeker
Pardon Şimdi Farkettim Dünyanın En Iyı Kasetı Degıl Dogru :D[DOUBLEPOST=1406394457,1406394421][/DOUBLEPOST]
Bir şey bir şey savaşçıları gibi bir şeydi diye hatırlıyorum.
Yıldız Savascıları Bılmemne Isıgıydı galıba :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
122. Madde: Skips'in doğum günündeki ayinlerini gözetleme. (Genel olarak, kimseyi gözetleme.)

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnsanlar bay Ölümle ruh topları için yarışabilirler :D [ben bile izliyodum bi ara bu yaşa geldik :D]