Rehber = 3 Adımda Kolayca FPS Arttırmak

Bu Konunun FPS'nize Yararı Dokundumu (Troll yapmayın Lütfen.)

• Kullanılan toplam oy
    11

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
Bir markanın Game Boosterini 20Dolardı sanırım kırek indirmiştim denemek için sonra Boostlamaya devam ettikçe arkada çalışan Chromelar vs. Scroll tuşu bile yaparken yavaşlamaya başlamıştı sonrasında Chrome'u boostlamak zorunda kalıyordum format atmadım, Windows 8'e gelişmiş kurulumla geçtim sorun çözüldü yani Game Boosterler pişmanlıktır..
Game Boosterlerin İşi Bilgisayarların Performansını Bütün Programlara Ortak Dağıtmak Yerine Direk Olarak O Programa Yöneltir.
O Yüzden Banada O ''Sıklıkla'' Olan Bir şey.

ol

ekran kartı benimkinden iyidir intel hd graphics 4600:C
Değişelim istersen :C İşlemciden Nasıl Çıkarıcaksam Hadi Olmadı İşlemciyi Veririm :C

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Game Boosterlerin İşi Bilgisayarların Performansını Bütün Programlara Ortak Dağıtmak Yerine Direk Olarak O Programa Yöneltir.
O Yüzden Banada O ''Sıklıkla'' Olan Bir şey.

Değişelim istersen :C İşlemciden Nasıl Çıkarıcaksam Hadi Olmadı İşlemciyi Veririm :C
boşver seninkide işlemci ekran kartıysa

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
8x8 değilde 4x4 veya 2x2 Resource packler daha işe yarayacaktır. Optifine ayarını bilmeyene zaten işe yaramaz. Ayrıca Java Fazla RAM aldığında yavaşlar. 512 veya 256 MB ram vermeniz yararınıza olacaktır. Game booster in çok etkisi olduğunu da düşünmüyorum.
2x2 4x4 'yı Kullanmamamın Sebebi İse Oyunu Aşırı Kötü Yapması. Yani GTA V oynuyorken GTA San Andreas Oynuyormuş Gibi Olur.

@NoHaxJustGusul Yanlış Bilgi Vermeyelim
1- Resuoce pack işe yarayabilir ancak max size 5-10 fps artiş verecektir.
2- Game booster programı tamamen yalan olup tam tersi bilgisayarınıza zarar vermektir.(yaptıgı işlem sizin raminizi boşaltıp o oynadıgınız oyuna vermektir).
3- Optifine belki bir artik olabilir ama tam manada olmaz.

Kesin Çözüm;
Bilgisayarınızda minimum 2GB ram bulunmalı.
Ekran kartınız güncel olup (ram önemli degil ekran kartında) (GTX 750ti ve üstü kesinlikle olmalı) minecraftınız orjinal olmalı

bence bu fps artişina neden olacak etkenler bunlardır eskiden GT430 ekran kartım ve 2 GB ram ile minecraft'ta max 60 fps alabiliyordum şimdi 6GB ram GTX 750ti ile 300 ü geçiyorum tabi burada ramin bir önemi yok çünkü minecraft'ımda 1gb ram var ve kasma yapmıyor.
Bende 2 de yok (Minimum 2GB , GTA 750ti) :C

FPS'ime pek yararı olmadı optifine kullanıyordum zaten. Texturepacki denedim minecraftım crash verdi. :S Game Boostere benzer bir program kullanıyorum zaten 70 fps alıyorum yaklaşık olarak bazen 30-15 fpslere de düşüyor :) ekran kartından dolayı olduğunu düşünüyorum ama laptopun ekran kartını nasıl değiştireyim :/
Texture Pack 1.7.2 İçindir Crash Vermesi Gayet Doğaldır Ve Hacked Client Kullanırsan Aşırı Normaldir.

ganimetrim

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok sağol 20-30 fps alırken artık 100 fps yi görüyorum :)
(ginede bazen takılıyor)