[Rehber] Hamachi'siz Server Kurma (No-IP)

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben kurdum no ip adresi suparnovac.zapto.org diye yaptım işte programıda indirip açtım 3 yerdede tik var. portta açtım aynı gösterilen şekilde ama server dosyasına supernovac.zapto.org yazıp çalıştırdım perhaps a server already running ıonthat port dedi napcam

bendede bu hata var ne yapmalıyım[DOUBLEPOST=1375388616,1374475179][/DOUBLEPOST]bana bi yardım edermisin mesela carnalizercraftçzapto.org yazıyorum server kapalı dio localhost yaziom girio hamachi ip si yaziom girio ama carnalizercraft.zapto.org yazinca girmior.İp kısmını bosya bıraktım localhost yazınca girior hamachi ip si yazınca girior 192.168.2.122 yazınca girior ama carnalizercraft.zapto.org yazınca girmior nolur yardımm

En iyi cevaplar
0
bendede bu hata var ne yapmalıyım[DOUBLEPOST=1375388616,1374475179][/DOUBLEPOST]bana bi yardım edermisin mesela carnalizercraftçzapto.org yazıyorum server kapalı dio localhost yaziom girio hamachi ip si yaziom girio ama carnalizercraft.zapto.org yazinca girmior.İp kısmını bosya bıraktım localhost yazınca girior hamachi ip si yazınca girior 192.168.2.122 yazınca girior ama carnalizercraft.zapto.org yazınca girmior nolur yardımm

bak sen 192.168.2.122 ile girersin oyuncular carnalizercraft.zapto.org ile girebilirler.[DOUBLEPOST=1375388945][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hawk95 burda napcam yardım

bak link yerine internet ip'ni yaz sonra nat'a gir ve port aç

ShiRoi

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞIM LÜTFEN ALLAH AŞKINA YARDIM ET BENİM VARSAYILAN AĞ GEÇİDİ YERİNDE : 2620:9b::1900:1 yazıo lütfen bi yardım et kabul etmio yapınca da

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yaa ben girebiliyorumda başka bir arkadaş girerken Connection timed out: Connect hatasını alıyor

Trotex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardes tw den bana yaparmısın serverm var ama portluya gecirmek istiyom