EdwardWiles
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Geçen günlerde bir arkadaş sormuştu. Tarayıcıya direkt olarak yazdığımda hiç Türkçe sonuç çıkmadığını fark ettiğim zaman böyle bir konu açmaya karar verdim. Umarım beğenirsiniz.
Cehennem dünyasında yatay olarak alacağınız her yol normal dünyada 8 yol oluyor. Yani şimdi siz X:100 Y:100 Z:100 koordinatlarında olup cehennem geçidi kurduktan sonra cehennem dünyasına gidip 100 blok Z koordinatında ilerlerseniz, yani yeni koordinatlarınız X:100 Y:100 Z:200 olursa oraya bir geçit kurup normal dünyaya geçtiğinizde 8*100= 800 blok ileride olmuş olacaksınız. Yani dünyada geçit X:100 Y:100 Z:800 koordinatlarında oluşacak.
Not: Bu özellik sadece X ve Z koordinatlarında çalışır.
Ayrıca bu bilgiyi öğrendiğim adresi emeğe saygı diyerek koyuyorum.
Cehennem dünyasında yatay olarak alacağınız her yol normal dünyada 8 yol oluyor. Yani şimdi siz X:100 Y:100 Z:100 koordinatlarında olup cehennem geçidi kurduktan sonra cehennem dünyasına gidip 100 blok Z koordinatında ilerlerseniz, yani yeni koordinatlarınız X:100 Y:100 Z:200 olursa oraya bir geçit kurup normal dünyaya geçtiğinizde 8*100= 800 blok ileride olmuş olacaksınız. Yani dünyada geçit X:100 Y:100 Z:800 koordinatlarında oluşacak.
Not: Bu özellik sadece X ve Z koordinatlarında çalışır.
Ayrıca bu bilgiyi öğrendiğim adresi emeğe saygı diyerek koyuyorum.
Son düzenleme: