Ataberk1880
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Şu anki site başka bir müşterimin sitesi orjinal site üzerinde çalışmalarım sürüyor.Ataberk şu bb-minecraft kaça satarsın ??
Xperia Z cihazımdan gönderildi.
Şu anki site başka bir müşterimin sitesi orjinal site üzerinde çalışmalarım sürüyor.Ataberk şu bb-minecraft kaça satarsın ??
bb-minecraftı ne zaman foruma koyarsın ?Şu anki site başka bir müşterimin sitesi orjinal site üzerinde çalışmalarım sürüyor.
Yakında çalışmalarım bitecek ayrıca müşterimin çalışması da bitmek üzere daha sitedeki halini güncellendim ama. Bu arada orjinal site konuda da dediğim gibi internetten alınan bir temaya sahip.bb-minecraftı ne zaman foruma koyarsın ?
anladım şu bb-minecraft biraz buglu ama süper ötesi ve o temayı ne aman paylaşırdın paylaşsan süper olacakYakında çalışmalarım bitecek ayrıca müşterimin çalışması da bitmek üzere daha sitedeki halini güncellendim ama. Bu arada orjinal site konuda da dediğim gibi internetten alınan bir temaya sahip.
Evet şu an ki hali eski hali son güncel halini yüklemedim daha. Ama zaten şu an ki bir müşterimin olduğu için temayı da veremem eğer ki şu an ki temayı soruyorsanız. Orjinal siteyi bir iki gün içinde bir Problem olmazsa geri koymayı planlıyorum.onu
anladım şu bb-minecraft biraz buglu ama süper ötesi ve o temayı ne aman paylaşırdın paylaşsan süper olacak
orjinal site teması nasıl BirseyEvet şu an ki hali eski hali son güncel halini yüklemedim daha. Ama zaten şu an ki bir müşterimin olduğu için temayı da veremem eğer ki şu an ki temayı soruyorsanız. Orjinal siteyi bir iki gün içinde bir Problem olmazsa geri koymayı planlıyorum.
Şu an ki çalışma başka bir müşterimin teması bu yüzden temayı veremem. Orjinal sitenin teması bir minecraft blog örneği ama blog olarak kullanmadım.orjinal site teması nasıl Birsey
şu bb-Minecraft'ı neden Vermiyeceksin :/
yada ondan daha iyi Bir tema yapabilirmisin ?
sen şunu Söyle bb-Minecraft verebilirmisin ?Şu an ki çalışma başka bir müşterimin teması bu yüzden temayı veremem. Orjinal sitenin teması bir minecraft blog örneği ama blog olarak kullanmadım.
Şu an ki halinin teması müşterime ait olduğu için onu veremem orjinal sitemin teması ise zaten internette kısacık bir araştırma ile bulunabilir. İngilizce kaynaklarda var zaten temanın orjinali ingilizce.sen şunu Söyle bb-Minecraft verebilirmisin ?
Şimdilik aklımda pek rehber yok yani rehber yazabileceğim konu yok. Rehber konularımı talep edilen konulara göre yazdığım için konu bulmak biraz zor oluyor.Çok Güzel Bir Rehber Bu Forum İçin Çok Yararlı Bir İnsansın
Diğer Rehberlerini 4 Gözle Bekliyorum.
Sende HaklısınŞimdilik aklımda pek rehber yok yani rehber yazabileceğim konu yok. Rehber konularımı talep edilen konulara göre yazdığım için konu bulmak biraz zor oluyor.