Her şeyi yaptım ama kayıt olmak istediğimde her şeyi düzgün yapsam bile ''boş veriler girdiniz'' yazıyor. Ne yapabilirim bağladığım yerlerde sorun olabilir mi?
Değişken isimleri değiştirdiğiniz için boş veri kontrolüne takılıyor form. Ya kullandığınız değişkenlere göre bir kontrol hazırlayın ya da o if yapısıını silin.[DOUBLEPOST=1393614971,1392306247][/DOUBLEPOST]Örnek Web siteye:
- AuthMe'ye uygun kayıt..............................................................+
- Giriş sistemi...............................................................................+
- Profil........................................................................................+
- AuthMe istatislikleri.....................................................................+
- Jobs istatislikleri..........................................................................+
- İconomy istatislikleri....................................................................+
- LegendaryMessages istatislikleri.....................................................+
- ScoreBoardStats istatislikleri.........................................................+
- Oyun içi istatislik.........................................................................+
- Oyun içi sıralama..........................................................................-
- Daha fazla istatislik.......................................................................+
- Şifre değiştir...............................................................................+
- E-Posta değiştir...........................................................................+
- Sunucu haritası............................................................................+
- Enjin Market üzerinden veya MineCraft Market üzerinden bir market......-
- Sunucu durumu...........................................................................-
Eklenecektir. İşlem tamamlanana kadar örnek sitede bir değişim görmeyeceksiniz. Güncelleme 2-3 hafta alabilir sebebi zaman bulamayışımdır.
Site ile ilgili sorularınızı ve isteklerinizi bana özel mesaj yoluyla ulaşarak bildirebilirisniz. İyi Forumlar.
Sunucu Haritası ve Daha fazla istatsilik için sunucunun açık olması gerekemektedir. Eğer siteyi inclemek isteyen kişi bana belirtirse özellikleri daha iyi görebilmesi için örnek sunucumu açabilirim.