evet bilirim.çok bilirim.çok bilmiş lakabını almak için,çok bilirim!.
Hayır ._. Seninle uğraşmayacağım profilinin sağ üstünde göz ardı et yazıyor senin için bastım sende benim için basarsan mutlu olacağım senin yüüznden susturma yemek istemiyorum ._.benim konumu görüp açtın bunu kabul et
TeşekkürlerBeni alıntı yapacak biri olarak tanıdıysan beni tanımamışsındır. @bydemir06 thx @CrafterMan24 ekliyorum![]()
Pişey olmaz anca ölürsünğTeşekkürlerSonra da olumsuz yanlarını okuyunca bir daha yapmaya cesaret edemedim işte. Belki 1-2 ay sonra tekrar yaparım.
Evet ama dün bayağı araştırdım.Ayrıca @BurnerTroll ve @Gökçemis baya şey anlattı
._. Valla ben 1. taktiği kullanmışamkimsenin anlattıklarına inanma,en doğru bilgi yaşayarak öğrendiğindir. Önce biraz yap ondan sonra acıkla bence...
._. Valla ben 1. taktiği kullanmışam
Valla.Ne diyeyyimkiBu forum lucid'e niye bu kadar taktı ki. Ama saol. Yararlı. +1
2 gündür.Daha okadar iyi değilim.Ama ilk günden işe yaradı :3kaç kere ? zamanla katmanları bile anlayabiliyosun,günlük tut,rüya günlüğü her uyandıgında yaz... işe yaramazsa bidaha uyumam...
Tamam api vurmağ ._.Lucid görmek isteyen olur diye paylaşmıştımBu konu hayatta olmak için fazla....Hoşnutsuz?