(REHBER) Manual Windows 10 Nasıl Yüklenir?

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Win 7'deki dosyalarım yedekleniyor mu? Çünkü 4GB'lik oyunu tekrar yüklemek istemiyorum. Bi' yerde okumuştum dosyalarınız sabit diske kaydedilir diye.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Win 7'deki dosyalarım yedekleniyor mu? Çünkü 4GB'lik oyunu tekrar yüklemek istemiyorum. Bi' yerde okumuştum dosyalarınız sabit diske kaydedilir diye.
ben önceden format atmıştım pcye o zaman senin oyunların ve işletim sistemin aynı yerde ise yani yerel disk c mesela o zmn silinir diye biliyorum ama ben yerel disk d ye yüklemiştim oyunları hiçbiri silinmedi.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Win10 işiyle uğraştığım andan beri internet hızımda inanılmaz bir yavaşlık var, indirmeden mi kaynaklanıyor?

NemesisX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar dosyalarınıza da hiçbir değişiklik olmuyor. Windows 8 den 8.1 çıkartma gibi bir işlem olarak var sayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Benim 3 guncelemem var yapaymı dedim ve bu sorun cıktı ?
[DOUBLEPOST=1438165262,1438165210][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar dosyalarınıza da hiçbir değişiklik olmuyor. Windows 8 den 8.1 çıkartma gibi bir işlem olarak var sayabilirsiniz.
Nerden yukledin bunu internetenmi ?

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Yani sizede mi rezerve geldi fakat ben windows updateye giriyorum cıkmıyor sorun nedir?

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Tamam Hazır Olduğunda Bana Bildir Diye Seçenek Çıktı Ona Tıkladım Yüklenir mi ?

NemesisX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk önce işletim sistemi orijinal olması gerekiyor crack olmayacak yani bundan 1 ay önce windows 8 kullanıcılarına görev çubuğunda simge belirmişti o gün rezerve etmeniz gerekiyordu ama orijinal ise şimdide alabilirsiniz.

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
İlk önce işletim sistemi orijinal olması gerekiyor crack olmayacak yani bundan 1 ay önce windows 8 kullanıcılarına görev çubuğunda simge belirmişti o gün rezerve etmeniz gerekiyordu ama orijinal ise şimdide alabilirsiniz.
Orjinal benimki fakat nasıl yukleyecegimi tam olarak bilmiyorum update ksımına giriyorum cıkmıyor napacagımı şaşırdım internetenmi yuklesme diyorum bi andanda korkuyorum herşeyim silinir diye

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim crack ama yine de çıktı :/