(REHBER) Manual Windows 10 Nasıl Yüklenir?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) Bu bir deneme sürümü değildir yani lüfen birdahada açıklamaları okumadan yorum atma microsoftun facebook veya direk sitesine girersen bunun ücretsiz dağıtılmış bir sürüm olduğunu anlıyacaksın zaten bunu korsan hariç indirip sistemine kurabilicekler win 7 win8 win 8.1 gibi zaten daha önceden satın alınmış kişiler indirebiliyor niye 2 kez para vericezki saçma olurdu.Ayriyetten senin kafana takılan kısmı demo vesayre olan kısım değil muhtemelen windows10 indirmesi 1 yıl ücretsizdir saydığım sürümlere sahip olan kişilere 1 yıl boyunca indirmesi ücretsizdirç 1 yıl dolduktan sonra ben indircem dersen microsoft hop dio şimdiye kadar nerdeydin dio :) ben sunucularımı kuruyim hazirliyim bide ücretsiz dağiyim sen indirme alim ozmn paranı :) olucak para verip almak zorunda kalıcaksınız.Para verip alanda bizle aynı şeyi kullanıcak ek bi özellik yok 2 mizin indirdiğide aynı :) sürekli updateler ile güncellenicektir tabikide bu arada

Hata alıyorsan ve saydığım sürümlere sahipsen sistem gereksinimlerini karşılıyorsa microsoft'un açıkladığı hiç bu işlemler ile uğraşma microsf'un yayınladığı isoyu indirin yoksa update de rezarvasyon harici indirme işlemi yaptığınızda çoğu kişide hata verir.[DOUBLEPOST=1438284057,1438283657][/DOUBLEPOST]@yekberk bu arada bu senin içinde geçerli iso dosyası indir.
Bide Şunuda iliştirim @efe2002ozyay ilk satırı okursan anlarsın ne demek istediğimi.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1438284112][/DOUBLEPOST]Erinen varsa ilk satır Evet,Ücretsiz! Bu yükseltme teklifi bir deneme sürümü için değil.
Bilgi için sağol.

DarkDraxill

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
windows 10'dan selamlar
indirmem 6 saat sürdü ama değer gerçekten tavsiye ederim cs:go'da 60fps alırken 90-100 fps alıyorum :şapka:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim indirmem de 4 saat sürdü cidden değer.
:) Bende ekrankartı nvidia olunca win10 sağolsun nvidia özel ek güncelleme getrimiş stabil çalışsın diye sistemde tam 1 gün boyunca ekran kartım çalışmadı :) ekran kartını açınca ekran kartı yok gösteriyordu güncellemeleri açtım yeni bir şey varmı diye aradım bi baktım nvidia güncelleştirmesi :) eğer böyle bir hata alan olursa dursun kenarda görür.

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorum beyler işletim sisteminin aldığınız FPS'ye 40-50 FPS etki mi ediyor saçmalamayın şu an Edge hayvan gibi kasıyor eski sistemde kasmayan oyunda şu an kasma sorunları yaşıyorum ve de çok bug var şimdi siz gelip Windows 10'un FPS'nizi o kadar çok etkilediğini mi söylüyorsunuz bana

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorum beyler işletim sisteminin aldığınız FPS'ye 40-50 FPS etki mi ediyor saçmalamayın şu an Edge hayvan gibi kasıyor eski sistemde kasmayan oyunda şu an kasma sorunları yaşıyorum ve de çok bug var şimdi siz gelip Windows 10'un FPS'nizi o kadar çok etkilediğini mi söylüyorsunuz bana
Senin pc bozuk qeqo