blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır gerçek anlamda win10 daha sistem iyleştirmelerini göndermediSenin pc bozuk qeqo
Hayır gerçek anlamda win10 daha sistem iyleştirmelerini göndermediSenin pc bozuk qeqo
Warband mp de 25 30 fps alırken şimdi 40 dan aşağı düşmüyor.Ben demiyorum bende henüz bir sistem değişimi olmadı edge not alma açısından ve grafik olarak güzel fakat youtebe'de bir kanalın resmini bile güncelleyemicek kadar aciz.Ayriyetten daha güncelleştirmler olucak bu ilk çıkmış hali yargısız insaf yapmayın biz dededen oğla microsoftçuyuz evinizden alırız:sinsi:
(tabii ki amaç dalga asıl anlatılmak istenen updateleri bekleyin şuanki durumu bencede vasat)[DOUBLEPOST=1438520876,1438520841][/DOUBLEPOST]
Hayır gerçek anlamda win10 daha sistem iyleştirmelerini göndermedi![]()
Bende kasmalar başladı Nvidia sürücüsü yüklü olmadığından mıdır acabaVe bir kötü yanın sırf windows update 'e girmek için aramaya windows update yazmaktan bıktım yokmu bir kısayolu delircem win8.1 de simgesi vardı sağ altta şimdi o yok[DOUBLEPOST=1438521077,1438520980][/DOUBLEPOST]Diretcx12 geldi fakat şu an hiçbir oyun onu kullanmıyor sizde fps artışının sebebi windows'un getirdiği sistemin kasmaması için oluşturduğu ayarlardan kaynaklanıyordur.ben csgoda sabit 60 alıyordum hala 60 alıyorum tabii ki bu ekran kartından kartına değişir.
5 10 fps az mı qeqoBende kasmalar başladı Nvidia sürücüsü yüklü olmadığından mıdır acaba
Nvidia Denetim Masasından da en iyi ayarları yaptım öyle çok fazla bir değişiklik olmadı baksan baksan 5-10 FPS artış
Yalnız ekran kartı olmadan bilgisayar çalışmaz? Yani ekran kartı olmayan bilgisayar yok diye biliyorum.arkadaşlar win10 kullanıcısıyım ve artıları ve eksileri şöyle ki, notebook ve düşük laptop'ları kullanan arkadaşlara tavsiye ederim düşük ve yavaş pc'lerde olağan üstü bi hızlandırma sağlıyor fakat masaüstü ve ya ekran kartı olan bi pc'niz varsa yüklemenizi önermem kesinlikle çok fazzla gpu düşüşü yapıyor cinebench te 116 alıyordum win10 da ise 86 ya düştü kesinlikle ekran kartı olan kullanıcıları için önermem ayrıca norebook ve on board kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim.
İntel işlemcili ise çalışabilir. (Extreme serisi hariç)Yalnız ekran kartı olmadan bilgisayar çalışmaz? Yani ekran kartı olmayan bilgisayar yok diye biliyorum.
demekki yanlış biliyormuşsunYalnız ekran kartı olmadan bilgisayar çalışmaz? Yani ekran kartı olmayan bilgisayar yok diye biliyorum.
Craftman nerdeyse her bilgisayarın 512 mb kendine özel ekran kartı vardırYalnız ekran kartı olmadan bilgisayar çalışmaz? Yani ekran kartı olmayan bilgisayar yok diye biliyorum.
Kime Anlattırıozabi bir de ISO anlatsan hadi be kırma bizi![]()
kim anlatırsa onaİşlemcilerde dahili olarak bulunur.(Tabi bu yeni pcler için geçerli eski pc lerde dahili grafik birimi hepsinde eklenmiyordu.)[DOUBLEPOST=1438539620,1438539576][/DOUBLEPOST]
Kime Anlattırıoz![]()
Doğrusu benim ekran kartım AMD Mobility Radeon HD 4500-5100 Series diye geçiyor, şimdi bir de ekstra 512 mb'lık ekran kartı mı var? İlginçmiş doğrusu, iki ekran kartı arasında geçiş yapılabiliyor mu? Yani mesela benim bilgisayarım son günlerde yavaş, bunun o ekstralık 512 mb'lık kartla alakası olabilir mi? Bu sistemi biraz daha anlatın, merak ettim doğrusu.Craftman nerdeyse her bilgisayarın 512 mb kendine özel ekran kartı vardır![]()
Amd tabanlı bilgisayarlarda dahili gpu yok.Craftman nerdeyse her bilgisayarın 512 mb kendine özel ekran kartı vardır![]()