(REHBER) Manual Windows 10 Nasıl Yüklenir?

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
@blade20090999 @KebabReyiz ve @eklenti şimdi benim kafam iyice karıştı, bana anlatın şu olayı sıfırdan, gerçekten anlayamadım... İlk kez duyunca kafası karışıyor tabi insanın. Şimdi benim bilgisayarımdaki AMD ekran kartını çıkartıp atsam çalışabilir mi yani cidden? Laptop Bilgisayarımın özellikleri şu: AMD Mobility Radeon HD 4500 ekran kartı, Intel Core 2 Duo T6600 2.20 GHz işlemci, 4 GB Ram, 340 GB Hard Disk.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu kaynakta çalışmayacağını söylemiş, gerçekten kafam karıştı şimdi...

Ha bir de, eğer iki tane varsa hangisini çalıştırdığımı nasıl anlarım? Şu aralar bilgisayarım çok yavaş, belki de yavaş olanına geçmiştir... Bir de bu bilgisayar için en hızlı çalışacak Windows sürümü hangisidir?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@CrafterMan24
burdada oldugu gibi senin işlemcin dahili grafik birimi içermio yani sen çıkarırsan çalışmaz.[DOUBLEPOST=1438541174,1438540810][/DOUBLEPOST]
bende var :) allahtan varmıs olmasa win10 uyumlu olmadığı için pc yi rese götürürdük asdasdas

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
@CrafterMan24
burdada oldugu gibi senin işlemcin dahili grafik birimi içermio yani sen çıkarırsan çalışmaz.[DOUBLEPOST=1438541174,1438540810][/DOUBLEPOST]
bende var :) allahtan varmıs olmasa win10 uyumlu olmadığı için pc yi rese götürürdük asdasdas
Hocam bilgisayarın özelliklerini yukarıda yazdım, benim bilgisayara hangi Windows'u önerirsin? Gerçekten çok yavaş çalışıyor, XP'ye dönmeyi düşünmeye başladım...

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam bilgisayarın özelliklerini yukarıda yazdım, benim bilgisayara hangi Windows'u önerirsin? Gerçekten çok yavaş çalışıyor, XP'ye dönmeyi düşünmeye başladım...
Onun için donanımhaberin kapısını tıklat senin işlemcinin ekran kartının hangi sürüme daha iyi optimize oldugunu bilmiyorum :(

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oy arkadaş kickass a gir win10 yaz 10240 sürümü indir bi usb ye at pc kapa usb tak pcyi aç boot ayarla, yada usb yoksa indirdiğin şeyi rardan çıkar iso ise onuda çıkarırsın sonra içinde setup.exe var mavi resmi var, onu aç kur. ayrıca önce kur bak bi hızlanıyor mu hızlanmıyor mu sonra zaten driver lar oto kuruyor baştan indirirsin eski win.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oy arkadaş kickass a gir win10 yaz 10240 sürümü indir bi usb ye at pc kapa usb tak pcyi aç boot ayarla, yada usb yoksa indirdiğin şeyi rardan çıkar iso ise onuda çıkarırsın sonra içinde setup.exe var mavi resmi var, onu aç kur. ayrıca önce kur bak bi hızlanıyor mu hızlanmıyor mu sonra zaten driver lar oto kuruyor baştan indirirsin eski win.
Allah akıl fikir versin :) windows 10 zaten yayınlamıiken isosunu ne arıonuz kick ass da

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki sonra win10 indirdim niye yavaş diye cebelleşirsin updateler gelmeyince.
bilmem bazıları crack'çidir :) full'ü bedava olsada crack ister insan :p bende onlardanım
[DOUBLEPOST=1438544873,1438544842][/DOUBLEPOST]Yok pcm çöktü ekran kartı uyumlu değil yok internet yavaş oyun yavaş optimizasyon asdasdas :yıkıl:

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben 4-5 hafta sonra yükleyecegim sıkıntılar çok ancak o süre içerisinde buglar fixlenir

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki sonra win10 indirdim niye yavaş diye cebelleşirsin updateler gelmeyince.
[DOUBLEPOST=1438544873,1438544842][/DOUBLEPOST]Yok pcm çöktü ekran kartı uyumlu değil yok internet yavaş oyun yavaş optimizasyon asdasdas :yıkıl:
1 aya yakındır kullanıyorum, sürüm geldikçe indirip yükledim şuana kadar bi sorun çıkmadı