ByMe
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Ben ByMe! Forumda genelde saçma sapan konular açan çok. Ve saçma sapan isim koyanlarda çok.Saçma Sapan Davranan çok! Şimdi gelelim konumuza...
İlk Öncelikle Bilinmeyen Ve Yardımcı Olacak Konular Açın.
Saçma Sapan Kullanıcı Adı Koymayın. Örnegin (@DöşüKıllı Arkadaşı kötüledigimden degil. böyle isimler koymayın diye söylüyorum
)
Başka yerlerden alıntı yapıp buraya konu açmayın.
Düşünerek ve anlamlı konular açın
Başlıgınızı iyi seçin.
Küfür,Argo,Hakaret Kullanmayın.
Konunuza eleştiri yapan biriyle tartışmayın. Eleştiri onun hakkıdır.
Türkçenizi dogru kullanın. Örnegin: Bozuk Türkçe: Mehraba Arkadalar Ben Bayme Dogru: Türkçe: Merhaba Arkadaşlar Ben ByMe
Kesme işaretini / Büyük küçük harf kullanımına dikkat edin. Noktalara dikkat edin.
Konu düzenlerine önem gösterin. (Yazı fontu(Şekili),rengi,yazılımı,dogru cümleler kurun,Sorununuzu iyi anlatınki karşı taraf anlasın.
Kimseyi tanımadan etmeden dedikodu/tartışma/kavga çıkartmayın.
Yetkililerle iyi anlaşın.
Mesaj Kasmayın. (Her konuya saçma sapan mesajlar,konu ile alakasız mesaj atmayın.)
Saygılı olun.
Forumdaki küçük arkadaşlarımıza örnek olun.
Biri yardıma muhtaç'sa Onun yerine siz araştırın. (Genelde bu çok yapılıyor. "Keşke biraz araştırsaydın neyse ben yinede verim senin yerine" vs vs yorumlar atmayın. Belki arkadaş Sorunu tam anlayamamış ve konuya tam dökememiş ise sizden yardım istiyorsa laf yapacagınıza yardımcı olun sevap kazanın.)
SAYGILARIMLA - BYME
Kolay Gelsin MinecraftTürk Ekibi!
İlk Öncelikle Bilinmeyen Ve Yardımcı Olacak Konular Açın.
Saçma Sapan Kullanıcı Adı Koymayın. Örnegin (@DöşüKıllı Arkadaşı kötüledigimden degil. böyle isimler koymayın diye söylüyorum
Başka yerlerden alıntı yapıp buraya konu açmayın.
Düşünerek ve anlamlı konular açın
Başlıgınızı iyi seçin.
Küfür,Argo,Hakaret Kullanmayın.
Konunuza eleştiri yapan biriyle tartışmayın. Eleştiri onun hakkıdır.
Türkçenizi dogru kullanın. Örnegin: Bozuk Türkçe: Mehraba Arkadalar Ben Bayme Dogru: Türkçe: Merhaba Arkadaşlar Ben ByMe
Kesme işaretini / Büyük küçük harf kullanımına dikkat edin. Noktalara dikkat edin.
Konu düzenlerine önem gösterin. (Yazı fontu(Şekili),rengi,yazılımı,dogru cümleler kurun,Sorununuzu iyi anlatınki karşı taraf anlasın.
Kimseyi tanımadan etmeden dedikodu/tartışma/kavga çıkartmayın.
Yetkililerle iyi anlaşın.
Mesaj Kasmayın. (Her konuya saçma sapan mesajlar,konu ile alakasız mesaj atmayın.)
Saygılı olun.
Forumdaki küçük arkadaşlarımıza örnek olun.
Biri yardıma muhtaç'sa Onun yerine siz araştırın. (Genelde bu çok yapılıyor. "Keşke biraz araştırsaydın neyse ben yinede verim senin yerine" vs vs yorumlar atmayın. Belki arkadaş Sorunu tam anlayamamış ve konuya tam dökememiş ise sizden yardım istiyorsa laf yapacagınıza yardımcı olun sevap kazanın.)
SAYGILARIMLA - BYME
Kolay Gelsin MinecraftTürk Ekibi!